2777
2789
عنوان

رمان خییلی خوشگل معرفی کنین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست

من پس از تو

عشق سالهای وبا

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

قلعه حیوانات

کیمیاگر

جنس ضعیف

مغازه خودکشی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اسم این رمانا رو آوردی ی حال خوبی بم دست داد..همشونو خوندم..من پس از تو هم لطف بخون...مِلت عشق و مرد ...

من پس از تو رو خوندم عزیزم..الان باید کلبه عموتام و جلد یک سینوهه و بخونم با جلد اول آن شرلی..بعد اون باید برم سراغ بازهم من

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا کتاب غیر درسی نخوندم😂 ولی سه بار فیلم و یک بار سریال غرور و تعصب رو دیدم که رمانش مال ج ...

الان بچسب به درست...بعد کنکور وقت داری اینا و بخونی

برو رمان های صوتی اگاتا کریستی دانلود کن گوش بکن خیلی قشنگه انگار داری فیلم می بینی .پدر چشماتم در ن ...

کاش کتابا ارزون بود بنظرم اونجوری آمار مطالعه شاید یکم بالاتر میرفت

برو رمان های صوتی اگاتا کریستی دانلود کن گوش بکن خیلی قشنگه انگار داری فیلم می بینی .پدر چشماتم در ن ...

اسم ی قشنگاشو بگو😍

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
من پس از تو رو خوندم عزیزم..الان باید کلبه عموتام و جلد یک سینوهه و بخونم با جلد اول آن شرلی..بعد او ...

آن شرلی بزار تو اولویتت...👌👌👌

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
آن شرلی بزار تو اولویتت...👌👌👌

چشم...من از تو گوشی میخونم....هشت جلدشو بخوام پشت سر هم بخونم میترسم خسته بشم واسه همین بینشون حداقل سه تا کتاب فاصله میزارم...بین من پیش از تو و پس از تو هم همینکارو کردم

اسم ی قشنگاشو بگو😍

تلگرام داری من الان داشتم کابوس مرگش گوش می کردم خیلی قشنگ بود

تو قسمت جستجو تلگرام بزن بانک کتاب صوتی کانالش میاد .بعد اسم آگاتا کریستی جستجو کن نزدیک ۲۰ تا داستان صوتی میاد .خیلی قشنگه هر شخصیت صدای خودش داره انگار تو خود داستان قرار گرفتی شاهد ماجرا هستی

واقعا کیف کردم بعضی از رمانا رو اسمشون آوردین...آفرین بشما بانوان روشنفکر....🌹🌹🌹🌹

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....

اسی گهگاهی اگه برات ایرادی نداره حافظ بخون...

من متاسفانه مثنوی و گلستان و بوستان و شاهنامه ندارم...ان شالله در آینده بتونم کتاباشونو بگیرم