2777
2789
عنوان

رمان خییلی خوشگل معرفی کنین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست

این دوتا و جا انداختم😶

بادبادک باز

خودت باش دختر(روانشناسیه)

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان ایرانی قشنگ که جدید باشه معرفی کنید.. اگر میشناسید

عزیزم من جدید والا نمیدونم

ولی از رمانای ایرانی

بامداد خمار و سمفونی مردگان عالین...البته سمفونی مردگان کمی سنگینه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
منم هرشب رمان میخونم ولی دلم میخوادیه رمان خوب وعالی بخونم که موضوعش آبکی وعلکی نباشه اجتماعی وعاشقا ...

بامداد خمار

من پیش از تو

من پس از تو

دختری که رهایش کردی

عشق سالهای وبا

اینا عاشقانه هستن تقریبا و خیلیاشون پرفروش هستن و جایزه بردن

همه راخوندم به جزسالهای عاشقی وبا

از گابریل گارسیا مارکز هست

راستش رماناش یکم سنگینه...من نمیتونم مثل رمانای جوجومویز باهاشون صمیمی باشم ولی خوب سلیقه ای هست دیگه

یه رمان که شبیه واقعیت باشه مثل کسی که داستان واقعی زندگیش باشه آدم توخط به خطش غرق بشه

بادبادک باز

مردی به نام اوه

دختری در قطار

اینا تقریبا راویت یه زندگیه ولی عاشقانه نیست

منم رمان خوب میخوام بخونم نمیدونم چی بخونم

عزیزم من  اسم رمان چند تا گفتم ولی دوباره بخوام بگم هم تکراری میشه هم ممکنه بازم یادم بره ولی تو تاپیک هست

عزیزم من  اسم رمان چند تا گفتم ولی دوباره بخوام بگم هم تکراری میشه هم ممکنه بازم یادم بره ولی ت ...

ممنونم🌹🌹

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را