2777
2789
عنوان

چیکار کنم گوشیم به تی وی وصل شه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست
اره الجی خیلییییی خوووبه بااینک بابام چن سال پیش خریدن خیلییی هوشمنده..خاک تو سرم کاش الجی میخریدم.. ...

تلوزیونت اگه اسمارت نباشه فک نکنم بتونی وصل بشی به هیچ مدل گوشی

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برنامه Tcst رو داشته باشین 

یا میتونین گوگل کنین روشش رو بهتون میگه

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
تلوزیونت اگه اسمارت نباشه فک نکنم بتونی وصل بشی به هیچ مدل گوشی

فک کنم نیس خراب شده..از کجاش بفهمم مدلش سونی bravia 650 میشه برام یه سروی بزنی ببینی هس یا نه..من نمیفهمم

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

زنگ بزنین به نصاب تلوزیون ازش سوال کنید  براتون توضیح میده برای ماهم نصاب تلوزیون همه چیز رو خیلی خوب توضیح داد وامتحان کرد

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟