2777
2789
عنوان

چیکار کنم گوشیم به تی وی وصل شه

140 بازدید | 22 پست

گوشیم شیایومی نوت ۸پرو..تی وی هم سونیbravia

راسته میگن فق باید گوشی سونی باشه ک ست شن؟

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گوشی همسرم سامسونگه تی وی ال جی ولی وصل میشه باید گوشیت برنامه اسمارت ویو داشته باشه...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

نه منظورم فقط تی وی سونی بود..بابام اینا الجی دارن همه گوشیا وصل میش..ولی این سونی لامصبو میگن اینطوره..هرکار کردم نشددد..اههه کاش الجی میخریدممم

ما تلوزیونمون الجی هوشمنده. تو گوشیم smart view

تو تلوزیون screen share رو فعال میکنم. از داخل گوشیم اسم تلوزیون پیدا میشه میزنم روش باهم جفت میشن

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 
ما تلوزیونمون الجی هوشمنده. تو گوشیم smart view تو تلوزیون screen share رو فعال میکنم. از داخل گوشی ...

اره الجی خیلییییی خوووبه بااینک بابام چن سال پیش خریدن خیلییی هوشمنده..خاک تو سرم کاش الجی میخریدم...از سونی متنفذممم اصلا تی وی مو دوس ندارمممم