2777
2789
عنوان

درموردهمسر

244 بازدید | 31 پست

امشب خونه بابامینابودم شوهرم صاحب خونمون روکه خانمه باشه بادوتابچه هاش که کوچیکن اوناروبرده خونه اقوامشون وبه من نگفته بود قبلش خانمه بهم پیام دادسلام کجایی گفتم خونه بابامینام بعدش که اومدم خونه رفتم خونشون دیدم نیستش واسش زنگ زدم کجایی گفت خونه پسرخالمم گفتم بیرون شهرگفت نه دیگه نگفت باشوهرت اومدمواینابعدش که قطع کردم تلفنوشوهرم گفت من خونه صاحب خونه روبردم خونه اقوامشون گفتم پس چرابهم نگفتی گفت یادم رفت ۳ماه پیشم که یه جای دیگه نشسته بودیم شوهرم واسه خانم همسایه پایینیمون ازبیرون خریدکردبازم من نمیدونستم اونوقت همون شب منوخانمه دم درنشسته بودیم گفت فلان چیزوگرفتموازاین حرفاولی نگفت که شوهرت گرفته اونوقت من شک کردم اینونداشت نکنه یه وقت شوهرم اینوگرفته باشه اونوقت که رفتم به شوهرم گفتم گفت آره من گرفتم گفتم چرانگفتی گفت یادم رفت وتعجبم این بودچراخانم همسایه چیزی نگفت این موضوعوقایم کردآخه بهشم گفته بودم کی واست گرفت ولی نگفت یکمی دلم خراب شده نسبت بهش حالابه نظرتون من اشتباه میکنم درموردشوهرم یانه

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر فکر بدی مجازه توی این مورد..قشنگ معلومه دارن ازت پنهانکاری میکنن..اگه میتونید از اون خونه برید

جدی میگی آخه تازه اومدیمه تواین خونه قراردادمون سال دیگه تمام میشه

چرا شوهرت اینجوربه؟! یکی رو میبره خونه اقوامش، واسه یکی خرید میکنه؟!، اونم فقط خانم، یادشم میره بهت بگه، عجب، خوب طرف صاحبخونتون هیت، وضعشم بد نیست که با آژانس میرفت، من اخلاق شوهرت رو نمی پسندم

زیادی  رفت و امد نکنید با همسایه ها ولی شاید نیت شوهرت خیره واقعا

آره مقصرخودمم منت نباشه چه ازنظرخوراکی وچه غذایی هم واسش میلرم مقصرخودمم خیلی باهاش رفت وآمددارم

بنظرم شکاک بودن همیشه بد نیس..گاهی آدم باهوش و حواس جمع بودنو با شکاکی اشتباه میگیره.تو بیشتر به روابطشون دقت کن.حتی توی گوشی شوهرت ببین تماسی پیامی از این زنه هست..ولی تا مطمئن نشدی حرفی نزن..صد درصد از اون خونه بریدددد

کاربر*دختر_تنها*

حقیقتا خوشم نمیومد چرا باید همسر شما بدونه چی نیاز داره یا جایی میخواد بره؟ اونم وقتی شما هستین و میتونه مثلا ب شما بگه میشه از همسرت بخوای منو برسونه فلان جا یا مثلا اگه بازار رفتی میشه واسه منم فلان چیز بگیری 

همسرت سابقه اینو داره ک چیزی یادش بره بهت بگه؟

شاید خانم همسایه فهمیده خبر نداری گفته لابد حساسی شر درست میشه نگفته بهت گذاشته شوهرت اگه خواست خودش بگه 

چرا شوهرت اینجوربه؟! یکی رو میبره خونه اقوامش، واسه یکی خرید میکنه؟!، اونم فقط خانم، یادشم میره بهت ...

آره والاهمینم منواذیت کرده حالااگه به منم بگه میگم اشکالی نداره ثوابه ولی نمیگه وضع مالیشونم توپه

حقیقتا خوشم نمیومد چرا باید همسر شما بدونه چی نیاز داره یا جایی میخواد بره؟ اونم وقتی شما هستین و می ...

ماتازه اومدیم تواین خونه خانمه هنوزبااخلاق من آشنانشده منم خصلتم اینه که کسی کاری داشته باشه وبتونیم انجام بدیم دریغ نمیکنیم ولی من درعجبم چرابه من نمیگن آخه خانمه پیام دادسلام کجایی خب میتونست بگه شوهرت میتونه منوببره خونه فامیلمون