2777
2789

خانوما من متاهلم:ولی حتما الان میگین ببین خودت چه رفتاری داری چه چراغ سبزی نشون میدی که طرف بهت پیشنهادمیده؛ولی واقعیت اینه که من درونگرا هستم وخجالتی و مظلوم میزنم تقریبا،چندسال پیش جایی کارمیکردم که بعداومدم بیرون؛بعداز چندوقت یکی ازهمکارا توی اینستا فالوکردن؛گفتن شماخانوم فلانی هستی؟من دنبال همکارمیگردم اگه مایلین باحقوق خوب؛فلان روز بیاید برای مصاحبه حضوری؛منم دنبال کاربودم به شوهرم گفتم ورفتم؛رفتم اونجا اون آقا گفت:نمیدونم چطوربگم راستش کاربهانه بود من ازشماخوشم میاددوست داشتم حضوری ببینمت:من ازبس خجالتی واسترسی هستم نزدیک بود سکته کنم؛فقط دوییدم رفتم بیرون که تو اون تنهایی یه وقت خفتم نکنه😧،ازاین موردا زیاداتفاق افتاده برام؛تاامروز که از بانک اومدن برای امضا(بانک رسالت غیرحضوریه اونامیان جای ما).اقا گفتن شماشاغلی؟گفتم نه:گفت من برات کارسراغ دارم فلان دوستم،گفتم چه کاری؟گفت دقیق نمیدونم یکی بهم گفته برام همکارپیداکن؛بعدباهاتون هماهنگ میکنم😐.من گفتم باشه.الان استرس دارم نکنه اینم منظوری داشته وکاربهانه بوده😧.اخه میگم طرف مگه منومیشناسه که میخوادمنومعرفی کنه😧من تحصیلات خاصییم ندارم؛نمیدونم چرااون لحظه لال بودم😦،لطفا نطرتوکه دادی گزارش بزن

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نه تو مجردي نه متاهلي كسي دنبالم نبود و اين موقعيتا واسم پيش نيومده😁البته نه مظلومم نه ساكت نه خجالتي 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

به همسرت اطلاع بده یا باهاش برو 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
نه خاااااانوممممم دیر اومدییی نخواه زود برووووو ما مجردا خیلییی هم خاستگارداریم خودمون قصدمون ادامه ...

😁اخه همه میگن واسه ازدواجم صلوات بفرست

باور میکنم والله منم مجرد بودم اصغر سگ سبیل فقط خواستگارم بود همه از دم بدبخت بیچاره😂الان ازدواج کردم خدا شاهده ۵ نفر و یادمه قشنگ ازم خاستگاری کردن

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
گفتم بهش

اگه میاد باهم برید خودتم رو نده بهشون 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

قضیه شما رو نمیدونم ولی بعضی پسرا و مردای پست دنبال خانوم‌متاهلن چون مثل  دخترا گیر نمیده به اینکه  ازدواج کنن و اینکه مشکل  دختر بودن نداره. واقعا آشغالن که همه رو به یه چشم‌میبینن و حتی به خانومای محترم‌متاهل هم پیشنهاد میدن که البته طرف باید بزنه تو دهن اون مرد 

ماشالله 🌹

باور میکنم والله منم مجرد بودم اصغر سگ سبیل فقط خواستگارم بود همه از دم بدبخت بیچاره😂الان ازدواج کر ...

☺خداروشکر باورکردی😁