2777
2789
عنوان

چجوری تصمیم بگیرم کدوم انتخاب کنم

60 بازدید | 10 پست

بچه هامن سال اخردانشگاهمه اینجا خیلی اذیت شدم تاجایی وسط امتحانااتاق موعوض کردم ولی این اتاق جدیدم ۷۰درصدش خوبه ولی من تخت بالام وزانوم مشکل پیداکرده

اول مراادزنگ سرپرست زدم یه اتاق رزرو کردم الان زنگ زدن میگن شماقراربوده جای یکی دیگه باشی که من میدونم دروغ میگن توی اون اتاق فقط دونفربوداتاقا ده نفره ان سه شب پیش ۷تادوست دنبال اتاق میگشتن حالابرگشته به من میگه اونی قراربووه انتقالی بگیره نرفته اون ۷نفرام اوردیم شدن۱۰نفرتورومیندازیم یه جای دیگه اخه ادم چقدروقیح چقدردروغگووبی شرم

حالایه اتاق دیگه پیداکردم مثل خووم سال اخرین نمیدونم برم اونجایانه البته نمیدونم سراینم بهم دروغ بگن یانه ولی خوب چیکارکنم من واقعاپام نمیکشه بخوام برم بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو اتاق جدید،همه هم سال آخرین و به محیط دانشگاه و خوابگاه آشنایی کامل دارن

😍خیلی ممنون 

فردا پشت سرهم سه تاامتحان دادم تادوشنبه ولی هرجوری شده جابجامیشم دیگه دارم دیوونه میشم

به نظرم برو اتاق جدیدچند نفره اس؟میشناسی ترم آخری رو؟

نه فقط یه سرزدم بهش دختراش درظاهرادم خوبی ان ولی نمیدونم واقعاچه جورادمایی باشن 

بنظرتون همون اول سردرفتارکنم تابشناسمشون؟

خودم یه زمانی خوابگاهی بودم😃

من ترم سه وچهارام خیلی خوب بوددوستام همه تموم کردن ۵و۶که سال قبل میشدواقعازجرکشیدم 

براهمین ترس همینودارم اتاق جدیداینجوری باشه ولی میخوام جرعت پیداکنم این کاروانجام بدم

نه فقط یه سرزدم بهش دختراش درظاهرادم خوبی ان ولی نمیدونم واقعاچه جورادمایی باشن بنظرتون همون اول سرد ...

اره ببین زیاد صمیمی نشو با کسی همون اول بذار لااقل یه ماه بگذره

اولش درحدی که نیازی چیزی داشتی بپرس مثلا، دخالتی نکن تو کارشون، بیرون نرو باهاشون یه بهانه ای چیزی بیار تا زمان بگذره بیشتر بشناسیشون، البته اینا رو خودت میدونی بالاخره سال آخری من برای تاکید میگم انشالله که دوستای خوبی میشین برای هم

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم