2777
2789

با سلام و احترام... عزیزان من چون پریودی هایم نزدیک بهم بود یعنی من 5مهر پریود میشدم باز 30مهر پریود شدم بعد آبان دکتر بهم قرص ال دی داد گفت از روز چهارم مصرف کنید و بعد من روز 27آبان که روز 28سیکلم بود لکه بینی داشتم و 28آبان... 29آبان شروع خونریزی بود که میزان خونریزی بسیار کم بود... دوستان دوره قبل من29روزه بوده؟ چون میخوام این ماه اقدام کنم و اینکه الحمدلله فرزند دختر دارم.. اینبار پسر میخوام... راسته با قرص ال دی رحم سرد میشه؟ البته من از مهر رژیم گرفتم و کلا دمنوش زعفران و زنجبیل و دارچین و گرمیجات خوردم...کسی بوده بعد ال دی پسر دار بشه؟ خواهشا نگیدچرا مگه دختر چشه؟ دختری دارم که نفسمه... خودشم داداش میخواد از بچه های هم سنش دیده داداش دارن.... لطفا کمکم کنید. کسی تجربه داشت بگه. ممنونم. 

من تیر ای یو ای کردم

که منفی شد

و کلا هورمونام بهم ریخت

دیواره رحمم به خاطر مصرف داروها زخیم شده بود و شهریور قبل و بعد پریودیم همش لکه بینی داشتم

که دکترم بهم ال دی داد

و بعد از اتمامش ۱۱مهر پریود شدم

و آبان زمان پریودیم

سینه هام بشدت درد میکرد

اتفاقی تست زدم مثبت بود

نمیدونم بچه ام دختره یا پسر

اگر پسر شد بهد میگم

فقط از خدا خاستم صحیح و سالم و صالح بیاد بغلم

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

من اطلاع ندارم فقط اومدم بگم ایشالا خدا ب دلت کار کنه نی نی پسر بشه😍

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من شنیدم اگر بخواهی زود باردار بشی، یک دوره یا دو ماه ال دی بخور، ماه بعد قطعا باردار میشی، چون همه چیز رو منظم و مرتب می کنه، کی گفته رحم سرد و ضعیف میشه، 

ولی اینکه پسر میشه یا دختر واقعا نمی دونم، 

هر چه از دوست رسد نکوست، فقط سالم باشه و تامام