2777
2789

پدرشوهرم گاهی بد دهنه .ما شش ماه بخاطر شوهرم مجبوریم توویلاشون بااینا زندگی کنم .دیشب پاسور بازی کردیم سره بستنی سالار ما بردیم امروز ب شوخی گفتیم پس بستنیمون کو گفت اصلا تاحالا سالار خوردی!منم گفتم نه تو خوردی🥴

الانم داشتم کلم شور قبل غذا میخوردم یهو گفت اینو شوهرش انگار اصلا ادم نیستن😐شایدم ب شوخی گفت ولی ناراحت شدم بنظرتون چیکارکنم این مدت اذیت نشم؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

خب وقتی بددهنه چرا باهاش شوخی میکنی دوری و دوستی باش ی سلام ی علیک

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم پدرشوهرم همینه من یاد گرفتم صمیمی نشم سنگین رفتار کنم تا اجازه این قبیل شوخیا بهش ندم

منم باید همینطور باشم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

خیلی باهم راحت حرف می‌زنید؟؟ 

آخه من خودم حتی روم نمیشه با پدر شوهرم چشم تو چشم بشم

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
بهر حال شما الان مزاحمت ایجاد کردی شما باید بیشتر مراعات کنی گلم  چاره ای نداری

نه ویلامون مشترکه کسی مزاحم کسی نیست مجبورم فقط بخاطر شرایط همسرم

خیلی باهم راحت حرف می‌زنید؟؟  آخه من خودم حتی روم نمیشه با پدر شوهرم چشم تو چشم بشم

اره تاحدودی ولی باادب