2777
2789
عنوان

دوستم از این کارای نتورکی می‌کنه...

190 بازدید | 27 پست

بچه ها دوست من عضو این بازاریابی های شبکه ای و نتورک ایناست. بعد اون روز مجبورم کرد یه فرمی رو پر کنم. منم از خدا بی خبر پرش کردم معرف اسم اونو زدم. بعد الان میگه باید فردا مشاور بهت زنگ میزنه باهاش حرف بزنی و محصول بخری😐 منم اصلا تمایلی به اینکار ندارم. خودمم می‌دونم که محصولات بنجل رو قراره با قیمت بالا بکنن تو پاچم. اما هرچقدر مخالفت میکنم هی اصرار می‌کنه و میگه فرم پر کردی نمیشه چیزی نخری. بنظرتون مشاور زنگ زد چی بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب نده😁

جواب دوست کنه رو هم نده

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

خدالعنت کنه اینجورآویزونارو.متنفرم ازشون.بابا مانخواستیم پولدارشیم.ببین خریدنکن گرفتارنکن خودتو؛بگو فرمو پاره کن من نمیخوام شرکت کنم.به درک که ناراحت میشه.همچین دوستی به فکرجیب خودشه.تو خریدکنی سودش میره تو جیب دوستت

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

من دوستای نتوورکیمو بی صدا کردم کلن.ک استوریشون نیاد برام،هررر روز چیزای بنجلشون رو استوری میکنن هی

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
به نظرم گوشیتو خاموش کن و اصلا جواب نده چون نتوورکیا خیلی سیریشن 😅

اخه دوستم از اون کنه هاست. هر روزم مجبورم باهاش ارتباط داشته باشم بخاطر کار و درس و اینا. هی جلوی بقیه یه جوری نشون میده که انگار مشکل من پولشه. اما خب من زورم میاد چرت و پرت بخرم