2777
2789
عنوان

دوستم از این کارای نتورکی می‌کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
بگو تمایلی ب خرید ندارم. اون اصطلاح ( ازهمه جا بی خبره،) نه از خدا بی خبر⁦☺️⁩

اصطلاح از خدا بی خبر هم هست،یعنی کسی ک انصاف نداره 

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من نمیدونستم فرم چیه وادارم کردن اسم دوستتم بگو از خجالتش درا

به اونانمیشه همچین حرفی زد یه زبون بازی هستن که؛فقط بلدن توعمل انجام شده بزارنت با دروغاشون.بهترین کاراینه جوابشونو نده

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

خاک توسرشون بخدا خیلی پرو و عوضین 

سمجن اه اه 

جوابش نده 

جوابم دادی بگو من اصلا ن پول دارم ن علاقه دارم ولم کن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اخه دوستم از اون کنه هاست. هر روزم مجبورم باهاش ارتباط داشته باشم بخاطر کار و درس و اینا. هی جلوی بق ...

ببین بگو آره مشکلم پولشه باید هررررماه خرید کنی بیچاره ات میکنن تو این وضعیت کلی خرج بیخودی میکنی و هیچیم درنمیاری  اصلا تو رودربایسی قرار نگیرر

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
اخه دوستم از اون کنه هاست. هر روزم مجبورم باهاش ارتباط داشته باشم بخاطر کار و درس و اینا. هی جلوی بق ...

اونارو بایدبخری بعد بین در وهمسایت بفروشی😧.دردسریه.رک بگو نمیخوام.یابگو بابام مخالفه.یاشوهرم.

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

استارتر منم یه سال همینجوری سرکار گذاشتن اگه کار دیگه ای تو این یه سال انجام میدادم حداقل ۴۰ میلیون پارسال جمع کرده بودم قشنگ انگار یه سال از زندگیم سوخت

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
استارتر منم یه سال همینجوری سرکار گذاشتن اگه کار دیگه ای تو این یه سال انجام میدادم حداقل ۴۰ میلیون ...

به من نمیگه بیا کار کن. بهم میگه بیا بخر محصولاتو استفاده کن. منم میدونم چرت و پرته. عین خر تو گل گیر کردم فقط

اگه کارت بهش گیره و نمیتونی حالشو بگیری فقط بگو شرمنده پول ندارم

خیلی دوست داشتم ازت خرید کنم وضع مالیم خوب نیست

دیگه پول نداشته باشی نمیتونه چیزی بگه وگرنه ولکنت نیست لجشم بندازی بهت جزوه نمیده

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩