2777
2789
عنوان

دلم نمياد از شير بگيرم

201 بازدید | 20 پست

مامانا دخترم٢١ ماه تمامه چيكار كنم اين سه ماهم بدم يا صبر كنم هي ميگم بذار بگيرم غذا بخوره هي دلم نمياد اخه بزرگتر كه شده شيردادن ديگه سخته خيلي به من ميچسبه از دكترش مشورت كردم گفت تا دوسال بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من غذا نمیخورد ۱۸ ماهگیش بردم دکتر گفت روزا شیر نده بذار مجبور شه غذا بخوره خودشم نخورد دیگه الان شبا بهش شیرخشک میدم روزا غذا میخوره ۲۱ ماهه ست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

منم پسرم ۲۰ ماهشه خیلی وابستس

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

ناگهان قطع نکن باید خوراکی و سرگرمی  جدید جایگزین کنی و ترجیحا دورو برش شلوغ باشه تا از سرش بیفته و دوسال تمام بده بهتره

گل سرخ ام چرا آشفته حالی، بیا قسمت کنیم دردی که داری که تو کوچک دلی طاقت نداری

اخه ميدونين اخلاقش چطوره ديگه ممه يادش بيفته بايد بدم به هيچ صراطي مستقيم نيس فقط وقتي باباش هس منو يادش ميره ممكنه بره بگرده مثلا شير نخوره ولي اخه باباش سركار ميره هيچ جوره حواسش پرت نميشه