2777
2789
عنوان

شناسنامه ۹9/9/9

468 بازدید | 58 پست

بچه ها شنیدین تا ۱۵ ،۲۰ روز هر کی بخواد میتونه شناسنامه۹/9 بگیره برا بچش😍 

کاش منم بچه داشتم😐

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره خدایی ؟؟؟؟؟مگه دهم چشه 

همه اون تاریخو دوس دارن اخه

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
صدور شناسنامش 99/9 هست نه روز تاریخ تولد

ن استارتر درست میگه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

😑😑😑چه چیزایی براتون مهمه 

جایی هستیم نمیدونیم چه بلاهایی قراره سرمون بیاد هر روز بد بخت تر از دیروز 

بعد یه عده به فکر 9 /9 /99 هستن ☹️😅

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
خددیا تو بزرگی  هر کی بچه نداره بهش بچه بده ب اینا ک بچه دارن و قدر نمیدونن عقل بده حالا بچه ...

اخه همه اون تاریخو دوس دارن. کاش منم بچه دار بشم زود😍

خیلی دلم میخاد بدونم اونایی ک۸٫۸٫۸۸،۷٫۷٫۷۷۷،۶٫۶٫۶۶،۵٫۵٫۵۵ ب دنیا اومدن الان چه گلی ب سرشون زده شده

یکی زو میشناسم ۵/۵/۵۵ میخوای بگم چکاره است؟ 

معلمه، دوتا دختر داره و یه زندگی معمولی مثل بقیه 😁

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍