2777
2789
عنوان

شناسنامه ۹9/9/9

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 58 پست

یه جا خوندم یکی ۱۳۰ میلیون داده بچش ساعت ۹ و دقیقه ۹ ئه ۹/۹/۹۹ دنیا بیاد😐😐😐

خب الان این تاربخ باشه نباشه چه فرقی میکنه؟

مایی که تاریخ تولدمون عدداش یکی نیس مثلا چیکار نکردیم که اونا قراره بکنن😐😐

خددیا تو بزرگی  هر کی بچه نداره بهش بچه بده ب اینا ک بچه دارن و قدر نمیدونن عقل بده حالا بچه ...

مشکلت چیه  عزیزم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم میخاد بدونم اونایی ک۸٫۸٫۸۸،۷٫۷٫۷۷۷،۶٫۶٫۶۶،۵٫۵٫۵۵ ب دنیا اومدن الان چه گلی ب سرشون زده شده

😆😆😆😆

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

همه بچه ها تو یه روز میشه تولدشون در اینده میخوان جشن بگیرن هیشکی نمیتونه بره جشن دوستش خودش جشن داره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همه بچه ها تو یه روز میشه تولدشون در اینده میخوان جشن بگیرن هیشکی نمیتونه بره جشن دوستش خودش جشن دار ...

😅😅😅😅😅😅

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
بابا بچه رو ول کنید😐 9/9/99 شد ! من هنوز ارزوهام براورده نشدن😐😐 برینم به قانون جذب

😅😅😅😅منم

خواهر من یک آذر زایمان کرد حالا اونم میتونه شناسنامه نه آذر بگیره؟

اره من شنیدم میشه

خیلی دلم میخاد بدونم اونایی ک۸٫۸٫۸۸،۷٫۷٫۷۷۷،۶٫۶٫۶۶،۵٫۵٫۵۵ ب دنیا اومدن الان چه گلی ب سرشون زده شده

شوهر من 5/5/66هست گل داره😂😂😂😂

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
یه جا خوندم یکی ۱۳۰ میلیون داده بچش ساعت ۹ و دقیقه ۹ ئه ۹/۹/۹۹ دنیا بیاد😐😐😐 خب الان این تاربخ با ...

دیگه پولای مفت باد اورده رو باید ی جوری ب باد بدن دیگه اگه مث ماها واسه قرون قرونش خون دل میخوردن اینحوری نمیکردن لا اقلس دست ی بدبختیو میگرفتن