با چندجلسه و رفت و آمد میتونم تشخیص بدم ولی ایده ی شما برای سوال پرسیدن محترمانه و زیرکانه برای تشخیصش تو همون جلسه اول چیه ؟ منظورم از مستقل بودن اینه که بدونم اون آقا چقدر به حرف خانوادش برای انتخاب من گوش میده یا چقدر به نظرات خانواده من یا خودش بیشتر از من اهمیت میده و اینکه بعدا تو زندگی اگه به مشکلی خوردیم بین خودمون حل میکنه یا میره به خانوادش بگه .
خب واسش شرط بزار بگو میخوای از هر لحاظ مستقل باشی چ از طرف خونوادت هم از طرف خونوادش اینم ازش بخواه که هر حرفی چیزی بین خودتون نده دهن خونوادش و خونوادت بعدشم بگو هیچ وقت در هر شرایطی حق نداری پیش خونوادش کوچکش کنی هر مشکلی دارین خونه خودتون حل کنید اینم بگو بخاطر اینکه مشکلی بعدا پیش نیاد خونه جدا بگیره اصلا با مادر شوهر پدر شوهر تو ی ساختمون نرو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید فضولی میکنم جریان امضاتون چیه😑😑😑😑اگ دوس نداشتین نگین😬🤐🤐
تاپیک زده بود از همراه اول ۵۰ گیگ اینترنت رایگان گرفته . کد ussdرو هم توی پستش بود. من زدم ۱۳۰ تومن اومد روی قبضم. بعد معلوم شد که خانم الکی تاپیک زده بود و اصرار می کرد که گرفته. با یه خط اعتباری بدون شارژ! کد رو وارد کرده بود و اصلا بسته نگرفته بود.
نمیتونی متوجه بشی شاید طرف خوب فیلم بازی کنه جلوت همش منم منم بکنه ولی از پشت ب حرف خانوادش باشه
دقیقا یه خواستگار اینجوری داشتم و اصلا نتونستم اوایلش متوجه بشم چون رو نمیکردند ولی بعد یه مدت فهمیدم. میدونی دلم نمیخواد اون تجربه برام تکرار بشه چون تاریخ بله برون هم حتی مشخص شد ولی خدا دوستم داشت که متوجه شدم قبل از ازدواج
پس تابلو بوده کاش بهش بله نمیدادی الان چجوری کنار میای باهاش؟
الان من موندم و یه جوونی تباه شده. انشاالله چنین مردی نبینی. اینها همونهایی اند که تا آخر عمرشون چیزی به اسم خودشون نمی زنند می زنند به اسم خواهرشون می گن نکنه تو ۸۰ سالگی زنم طلاق بگیره! اینها همونهایی اند که خودشون پراید سوار می شن پولهاشونو میدن خواهر و برادرشون شاسی بلند بخره. اینها توی خونه های داغون زندگی می کنند کمک می کنند خونواده شون توی خونه های نوساز با تمامی امکانات زندگی می کنند. بعد تو از خودت می پرسی آخه مرد حسابی زنت هیچی چرا به خودت رحم نمی کنی؟؟؟؟