2777
2789
عنوان

چگونه جلسه اول خواستگاری متوجه شویم پسری وابسته هست یا مستقل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا ب تفاهم نرسیدم باهاش خیلی مامانی بود تک پسرم بود تازه بعدش خواهرش ومادرش گفته بودن بیاین ماباه ...

بهتر ازدواج نکنیم اعصابمون راحتتره تا باهمچین پسرایی ازدواج کنیم 

بهتر ازدواج نکنیم اعصابمون راحتتره تا باهمچین پسرایی ازدواج کنیم 

رفت بایکی دیگ ازدواج کرد نامزد ک شد طلاق گرفت الانم بایکی دیگ ازدواج کرده مث خودش خلاصه من الان 26سالمه و هنوز مردی ب جز بابام پیدا نکردم 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
من شنیدم خونواده ها یه مدت با هم رفت و آمد کنند بهتره. چون موقع حرف زدن هر ادعایی میشه داشت. شما و خ ...

درسته انگار از خودشون فکر ندارند هرچی پدر و مادر و خانوادشون بگه قبول میکنند 

یکجا مطلبی خوندم بنظرم جالب اومد

میگفت تو جلسات خواستگاری سعی کنید مصداقی صحبت کنید

یعنی وقتی داری درمورد سلیقه ات تو لباس پوشیدن حرف میزنی

تصویری از لباس و پوشش مدنظرت نشونش بدی

یا وقتی داری از استقلال خودت حرف میزنی

از تصمیماتی که شخصا گرفتی

جاهایی که تنهایی محصل یا مسافر بودی و رفتی و تجربه کردی بگو

حالا از طرفت هم همینطوری بپرس

و سعی کن که مصداقی جواب بگیری

مثلا بپرسی میتونم از رسم و رسومتون بدونم؟

هرچی گفت، در ادامه بپرسی یعنی خواهر/ برادر تون هم همینطوری بود مراسمش؟ فلان کار کردید؟

بپرسی چقدر به رفت و آمدهای فامیلی اهمیت میدید؟

میتونم بپرسم خانواده چقدر در تصمیم گیری های شما نقش دارند؟

(یکجور دوپهلو باید بپرسی که نتونه بفهمه تو ذهن تو چیه/ نفهمه حالا بنظرتو خانواده باید نقش داشته باشه یا نه!!!)

چون معمولا اگر طالب تو باشه، سعی میکنه باب میل و پسند تو جواب بده !

آهان

و سوالایی که میزان ارتباطاتش بهت نشون بده

شما با کسی مشورت میکنید؟

با کسی دردل میکنید؟

اگر آره، با کی؟

اگر نه، چرا نه؟

اینا تورو به شناخت خوبی میرسونه👌🏻

اگر به بحران بزرگی، گره بزرگی تو زندگی بخورید، سراغ چه کسی میرید؟/ تاحالا همچین موردی براتون پیش اومده؟ چکارکردید؟

اینجا باز میتونی میزان توکل و اعتقادش به خدا هم بسنجی

خیلی کامنتات بهم کمک کرد مرسی عزیزم‌ . تصمیم آنی خیلی فکره خوبیه برای شناخت زودتر 

قربونت. ایشالا اگه جلوتر رفتین واسه خریداتونم سعی کن مجابش کنی دو نفری برین. ما تمام خریدامون از سرویس طلا و اینا همه رو دو نفری انجام دادیم. نه از خانواده من کسی بود نه اون. خیلی راضی هستم از این کار

غیر مستقیم یعنی چطوری؟ 

مثلا الکی خودمو میگم ک خیلی دوس دارم تو همه کارها با بقیه مشورت کنم اگه بگه اره منم همینطور میفهمم اصلا استقلال شخصیتی نداره اگه گفت نه و....میفهمم وابسته نیست ب بقیه

🤍🐼🥥