2777
2789
دختر من ۱ سال و نیمه  هنوز حرف نمیزنه . یعنی مامان و بابا هم نمیگه  اگه تو بغلم باشه میا ...

نه زود نیس بلاخره یاد میگیره اشاره کنه پسر برادرشوهرم یادمه شلوارشو می‌کشید یعنی جیش دارم ولی پی پی نمی‌گفت. درسته بچه زبونش باز نشده ولی حرفاتو میفهمه. با آرامش و صبر بهش یاد بده که استرس نگیره احساس گناه وکار بد کنه هر موقع روو خودش جیش کرد هم بگو اشکال نداره آفرین و... 😘

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
اره امروز دیدم ۷۰ بود اونم گفتم قیمتش یکی هس بارلی بردارم اومدم تو فاکتور دیدم ۱۰۷ زده منم مایبیبی ...

کجا هستی 70 تومن میدن؟ من کرمانم 57 گرفتم

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باهاش تمرین کردم هی گفتم بگو جیش تا گفت یاد گرفت بعد گفتم از این به بعد جیش داشتی بریم دستشویی ای ...

براش شرت اموزشی هم گرفتم باز هم میزارمش اصلا اصلا جیش نمیکنه تا پوشکش کنم

❤دخترم زندگی منه❤
براش شرت اموزشی هم گرفتم باز هم میزارمش اصلا اصلا جیش نمیکنه تا پوشکش کنم

خب هنوز وقتش نیست اگه میخوای زود بگیری از پوشک باید باز بزاری فقط شلوار پاش کنی بهش بگی تند تند ببری جیش بگیری تا عادت کنه