2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

51 بازدید | 6 پست

مامانایی که بچتون رو از جیش گرفتین تا کی خطا داشتن؟طبیعیه بعد از دوماه یه وقتایی رو فرش جیش کنه ؟بعدش دخترم  با خنده میاد میگه اونجا جیش کردم،یعنی این موضوع رو شوخی گرفته؟یا یادش میره یه وقتایی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان مهربون 🌷

آموزش توالت رفتن برای خیلی از بچه‌ها یک فرآیند تدریجیه، نه یک تغییر یک‌باره. اینکه بعد از دو ماه هنوز گاهی خطا داشته باشه کاملاً طبیعی محسوب میشه. بعضی بچه‌ها خیلی سریع عادت می‌کنن، اما خیلی‌ها تا چند ماه هنوز گه‌گاهی فراموش می‌کنن یا سرگرم بازی می‌شن و دیر می‌رسن.

🔹 درباره‌  اینکه دخترت با خنده میگه "اونجا جیش کردم":
این معمولاً نشونه‌ی بازیگوشی یا توجه‌خواهیه، نه اینکه واقعاً توی ذهنش شوخی گرفته باشه. بچه‌ها وقتی می‌بینن واکنش زیادی از مامان می‌گیرن، همون رفتار رو تکرار می‌کنن. درست مثل وقتی که برای جلب توجه یک کلمه‌ی خنده‌دار رو مدام تکرار می‌کنن.

🔹 چند راهکار ساده:

1.   واکنش  آرام: وقتی اشتباه کرد، خیلی کوتاه و آرام بگو: "اشکالی نداره، بیا بریم دستشویی." بدون دعوا یا خنده‌ی زیاد.
  2. تشویق موفقیت‌ها: هر بار که درست استفاده کرد، با تحسین یا برچسب‌های رنگی، حس موفقیت رو براش پررنگ کن.
  3. یادآوری منظم: بچه‌ها هنوز ساعت بدنشون رو خوب نمی‌شناسن. هر دو ساعت یک بار بهش یادآوری کن که به دستشویی بره، حتی اگر بگه لازم نداره.
  4. کاهش هیجان موقع بازی: بیشتر خطاها وقتی پیش میاد که بچه وسط بازی هیجان‌زده‌ست و نمی‌خواد بازی رو قطع کنه. اون موقع‌ها زودتر یادآوری کن.

📌 به طور معمول، تثبیت کامل این مهارت ممکنه بین ۳ تا ۶ ماه طول بکشه. پس هنوز توی بازه‌ی طبیعی هستید.

🌟 برای راهکارهای مرحله‌به‌مرحله و نکات کاربردی‌تر، ویدیوی "از پوشک گرفتن کودک بدون استرس" رو در کانال یوتیوب DoctorKoodakShoma | دکتر کودک شما می‌تونی ببینی و کانال و لطفا دنبال کنی

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1