2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم داره زن میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 9774 بازدید | 145 پست
وای نمیدونی خواهرم در به در چند سال دل به امید بود خونه بخرن و وسایل نو کنه و از مستاجری راحت بشه. ا ...

من دعانویس خوب خبر دارم .با زیر یک میلیون درستش میکنه.چون صدبار زندگی خودم تا مرز طلاق رفته و برگشته بهت گفتم.میدونم چی کشیده.و می‌کشه خواهرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همه چادریا که واقعا چادری نیستن

دیگه ما اون چادر می‌بینیم اینجا حرف از ظاهره داره میگه چون بقیه راحت لباس میپوشن خرابن و جامعه رو خراب کردن ، دید ماهم اینه که همه چادریا برا یه منافعی میپوشنش

الان چون خیلیی ناراحت و شوکه شده فکر میکنه الان طلاق بگیره خیلی بهتر. ولی زندگی بعد طلاق به این راحتی نیس خصوصا اگه بچه هارو هم قبول کنه. تازه وضع مالی پدرش هم خوب نباشه‌ خیلللیی سخت میشه

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

بهش گفتن طول میکشه خودت و بچه ها رو عذاب نده. زودتر برو بیرون ازین زندگی

هرچقدر طول بکشه 

حقشه مهریه ش

کوتاه نیاد 

این ادم اومدیمو فرداشم پولی برای بچه ها نداد 

خواهرت چجوری میخواد خرج بچه هارو بده

مهریه رو حداقل ازش بگیره کامل

شوهر کلا یه چیز مزخرف و بی مصرفه بعد یه سریا ایجا میخوان از بی شوهری خودکشی کنن

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

جامعه خرابه ننه مرده چرا پس خرابه که با وجود عروسش رفته خواستگاری؟

من تازه الان بعد چند بار خوندن متوجه شدم چیمیگین ببخشید

خب چون وقتی جامعه خراب باشه آدمهای توش هم خراب میشن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

من تازه الان بعد چند بار خوندن متوجه شدم چیمیگین ببخشیدخب چون وقتی جامعه خراب باشه آدمهای توش هم خرا ...

دیگه این ربطی به پوشش نداره به دل آدما بر میگرده ، ولی خب قبول دارم بعضیا هستن که کارشون از ظاهرشون مشخصه با اونا کاری ندارم 

دیگه ما اون چادر می‌بینیم اینجا حرف از ظاهره داره میگه چون بقیه راحت لباس میپوشن خرابن و جامعه رو خر ...

نه عزیزم متوجه منظورم نشدی

منظورم اینه کسی که اونکارو انجام میده چادر پوشیدنش بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره

منظورم اینه که چادری واقعی نیست به کسی میگن چادری که حجب و حیا داشته باشه نه اینطور آدمها که فکر کردن چون چادر میپوشن فرشتن بعد هرکا خواستن میکنن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

خواهرم حرف من قبول نداره حرف دعانویس قبول داشته باشه

می‌خوایی شمارش رو برات بفرستم.فقط سرکتاب باز کنه.ببین دعا نگرفته باشم.اصلا طلاق میگیرن.یا یه جور شوهرش رو چیز بکنه که فکر زن از سرش بیفته دعای. محبت میده.من خیلی بهش اعتقاد دارم.تا به مشکل میخورم بهش زنگ میزنم.با پست دعا رو میفرسته

دیگه این ربطی به پوشش نداره به دل آدما بر میگرده ، ولی خب قبول دارم بعضیا هستن که کارشون از ظاهرشون ...

بله درسته 

ولی ظاهر همیشه تاثیر میذاره رو باطن

ینی اگه آدم خوبی هم باشه مثلا پوشش خوبی نداشته باشه بعد یمدت رو اخلاقش هم تاثیر میذاره

دیگه ما اون چادر می‌بینیم اینجا حرف از ظاهره داره میگه چون بقیه راحت لباس میپوشن خرابن و جامعه رو خر ...

همه چادری ها اینطوری نیستن ولی چرا بعضیارو دیدم اینطوری