2777
2789
ی سوال دارم  کلا بچه رو چند سالگی از پوشک میگیرن ؟؟

بستگی به بچه داره من دخترم رو دو سال و 6 ماه پوشک کردم تا وقتی که خودش میگفت ماما ن بیبی رو بکن برم جیش کنم ولی دیگه نه یبار شب تو جاش جیش کرد ن ی بار خونه رو کثیف کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

پسرا یه خورده از دخترا دیر تر وسخت تر میشه از جیش گرفت حوصله کن دعواش نکن شاید میترسه و به پوشک عادت کرده دیگه پوشکش نکن تند تند ببرش دستشویی  هر وقت زود گفت تشویقش کن براش جایزه یا یه خوراکی که دوست داره بگیر به دستشویی تون عروسک برچسب عروسکی بزن خوشش بیاد تند تند بره

از وقتی شروع کرد راه رفتن و حرف گوش کردن

دختر من ۱ سال و نیمه 

هنوز حرف نمیزنه . یعنی مامان و بابا هم نمیگه 

اگه تو بغلم باشه میاد پایین یامیره ی گوشه جیش‌میکنه ، یعنی متوجه هست ک جیش داره اما نمیتونه بگه . پی پی هم وقتی کرد بعدش میاد با اشاره و صدا میگه بشورم . من فک میکنم هنوز خیلی زوده از پوشک بگیرمش‌

نظر شما چیه؟؟

چه خوب دختر منم ماه بعد دوسالش میشه اما فقط پیپی میگه

من باهاش تمرین کردم هی گفتم بگو جیش تا گفت یاد گرفت بعد گفتم از این به بعد جیش داشتی بریم دستشویی اینجا بعد از اون چند بارشو گفت چند بار یادش میرفت بگه ولی امروز کلا بی پوشک بود گفتم جیش داشتی بگو بریم اونجا میگفت 

بیبی کینگ بگیر. هم ارزونتره هم جذبش خوبه. من مای بیبی میگرفتم خیلی گرون شده

اره امروز دیدم ۷۰ بود اونم گفتم قیمتش یکی هس بارلی بردارم اومدم تو فاکتور دیدم ۱۰۷ زده

منم مایبیبی میبستم براش گرون شد

❤دخترم زندگی منه❤
بستگی به بچه داره من دخترم رو دو سال و 6 ماه پوشک کردم تا وقتی که خودش میگفت ماما ن بیبی رو بکن برم ...

اره منم عجله نکردم گذاشتم ۲سال و ۲ ماهش بود از پوشک گرفتمش خواهر شوهرم میگفت زود بگیر دخترم فلان سالش گرفتم ولی من گوش ندادم گفتم چرا اخه عذابش بدم هر موقع دیگه تکامل پیدا کرد خودش میگه حالا خودش یه پسر ۳ ساله داره انقدر اونو سخت ز پوشک گرفت که به حرف من رسید