2777
2789
عنوان

چن وقت پیش با برادر شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 83 پست
وای خداااا چقدر بهم بی احترامی می کنید

اولین بار تو کل عمر هممون بود

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درست کردی دمت گرم خب چرا بهشون نمیگی که شوهر منو بوس کرده منم برم شوهرشو بوس کنم؟

میگ بکن مگ تحفس

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
مهدکودک گل ها.هم جاری هم برادرت هم شما و همسرت همتون بچه اید

برادر شوهرم ۴۰ سالشه زنش ۳۲ شوهرم ۲۷ من الان ۲۱

دیگه ادامه نده هر کیم زنگ زد که کش بده بگو اون ماجرا که تموم شد شما هنوزم داری حرصشو میخوری

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
وا !!!!چه آدم خاله زنک و بی شعوری تو فامیل ما وشوهرم اینا برادرشوهرها اینقدر به زن داداش احترام میزا ...

ی دونس ک گیر من افتاده