2777
2789
عنوان

چن وقت پیش با برادر شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر هی بچگی نکرده شوهرشم از زنش دفاع کرده  کار خوبی کردی به خواهر شوهرتم نمیگفتی به تو چ ...

اخه ب اون چ اینا عادت دارن ی چیز بشه همشون میریزن سرت اونکارو کردم دیگ هیچکس زنگ نزد

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
جاریت شوهرتو بوسید؟؟😶😶😶 والا خیلیم با هم صمیمی باشن بازم اینکار زشششته من بودم دهنشو خونی میکرد ...

من خونی کردم ک فحش شنیدم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اخه ب اون چ اینا عادت دارن ی چیز بشه همشون میریزن سرت اونکارو کردم دیگ هیچکس زنگ نزد

خوب کردی از الان یاد بگیر نزاری کسی بهت توهین کنه نه به شوهرت 

اگه جواب ننیدادی فردا بدتر توهین میکرد ..مادر شوهرت چی کفت.

خوب کردی از الان یاد بگیر نزاری کسی بهت توهین کنه نه به شوهرت  اگه جواب ننیدادی فردا بدتر توهی ...

مادر شوهرم فارسی بلد نیس نمیفهنید چی میگیم بعدش ک گفتیم اونارو نفرین میکرد

خوب کردی از الان یاد بگیر نزاری کسی بهت توهین کنه نه به شوهرت  اگه جواب ننیدادی فردا بدتر توهی ...

من تو خونه بابام بهم نگفتن بالا چشت ابروعه اونوقت اسکل ب من میگ تن لش

استغفرالله به کجا کشوندی  اونی که خرابه ذاتش خرابه کاری به سن نداره

😂😂😂😂😂خب چع اشکالی داره اگه زوری نباشه یه خانومی میگفت گاهی یه دختر 15 ساله بیشتر از یه دختر 27 ساله میفهمه

مادر شوهرم فارسی بلد نیس نمیفهنید چی میگیم بعدش ک گفتیم اونارو نفرین میکرد

اصلا ناراحت نباش با مادر شوهرت یجا زندکی میکنی؟؟؟

میکفتی اکه خیلی غیرت داری پاشو سینی چایی رو از دست مادرت بگیر نه اینکه به زن باردار بگی تن لش

استغفرالله به کجا کشوندی  اونی که خرابه ذاتش خرابه کاری به سن نداره

سن پایین ازدواج کردن بابت این میشه که کسیو دوست داری وقتی دوست داشتنی شکل میگیره دیگه چرا بخوای دیر زدواج کنی اگه بهت زورم گفتن جوابشونو محترمانه بده من فعلا جاری ندارم و خواهر شوهرم ندارم خدارو شکر مادر شوهرمم ارومه صداش در نمیاد

اصلا ناراحت نباش با مادر شوهرت یجا زندکی میکنی؟؟؟ میکفتی اکه خیلی غیرت داری پاشو سینی چایی رو از دس ...

ن بابا شهرستانن ی شهر دیگ رفتیم دو س روز ببینیمشون