من ۱۸ سالم بود عقد کردم خانواده شوهرمم روستایی من اصلا بلد نبودم چی ب چیه از روز اول عقدمم یکی از جاریام لج کرد باهام تا همین امروز ک حامله ام چون اونو نمیخواستن ن خواستگاریش رفتن ن عروسیش مباد خونه مادر شوهرمم دست ب سیاه و سفید نمیزنه زنش ی دفعه شوهرمو بوس کرد من پیام دادم گفتم خوشم نمیاد اینکارو کنی شدید دعوامون شد حالا من میومدم خونه مادر شوهرم برادرشوهر بزرگم میگف این بچسنزارید کار کنه اون یکی برادر شوهرم ک باهم لجیمم هی ب من تیکه مینداخت من حامله ام چن وق پیش اومدن خونه مادرشوهرم منمبالا اورده بودم حالم بد افتاده بودم ی گوشه مادر شوهرم براشون چایی اورد برادرشوهرم گفت تو چرا بده این تن لش بیاره من شاخ در اوردم ب من گفت تن لش منم گفتم ببین من هرررچی ام باشم از تو و زنت خیلییی بهترم اونم گفت گوه زن منو چرا میخوری شوهرمم گفت گوهش تو فرق سر خودت و زنت ی دعوایی درستتتت شد رویایییی اخرشم شوهرم پاشد بیرونشون کرد از اون روز هرجا میرن تعریف میکنن منم مقصر جلوه میدن خواهرشوهرم زنگ زد گف چدا بی تربیتی کردی ب بزرگترت گفتم ب تو ربطی نداره گوشیرم قطع کردم
ب دلیل حاملگی خیلی بی اعصاب شدم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
مهم نیس برام چون شوهرم همه ایمان واعتقادمنه😊و همین کافیه
پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
مهم نیس برام چون شوهرم همه ایمان واعتقادمنه😊و همین کافیه
😏حرفی ندارم.
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاهلای که خیانت میکنن هم بگو ما هم از اینا زیاد دیدیم .حالا شما چیزی دیدی دلیل نمیشه بیای توهین کنی
من که اسم نبردم تو ب خودت میگیری بله متاهلم دیدم خیانت میکنه الان ناراحت شدم گفتی متاهل خیانت میکنه نه چون دیدم منم میگم خانومایی که سنشون زیاده و مجردن بالاخره باید یجوری تخلیه شن یا نهمن منظورم شما نیستی یکم خودگیرتو کم کن