2777
2789
عنوان

لطفا خانومای متاهل یه لحظه بیاین

332 بازدید | 43 پست

خانما میشه لطف کنید یه کم از تجربه روز های اول ازدواجتون  که از یک خانواده با فرهنگ متفاوت وارد یک خانواده دیگه شدید بگید؟؟چه چیزی براتون عجیب بود؟؟باهاش کنار اومدین یا ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی برام عجیب نبودن فقط از رفت و آمدای زیادشون خسته میشدم الباه به من ربی نداره ولی چون مادرشوهرم خونه هر خاله خان باجی میرفت اصرار داشت منم بچسبم بهش اذیت میشدم الانم به خاطر کرونا از شر رفت و آمدای زیادشون یکم خلاص شدم

ببین هم من و هم همسرم تو روزای اول خیلی همه چیز رو راحت گرفتیم و زدیم تو فاز خوشی و خنده. حس شوخ طبعی جفتمون هم مشابه بود از هر چالشی نکته‌ طنز در می آوردیم برای خودمون.. تو فامیل به عروس و دوماد سرخوش معروف شدیم

من بدون بی احترامی به کسی از اولش کاری که از نظر خودم درست بود رو انجام دادم. 

بقیه اوایل ناراحت میشدن گلگی میکردن ولی الان اخلاقم دستشون اومده و عادت کردن. 

مهم اینه که وانمود نمیکنم. خودمم. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
میشه تجربه هاتو به منم بگی گلم؟

عزيزم اديت كردم توضيح دادم

زندگي مشترك فقط و فقط و فقط صبر ميخواد

بايد قلق شوهرتو خانوادشو بدست بياري با صبوري

كم كم براي هم عادي ميشين و زندگي شيرين ميشه

بیشتر شنونده بودم که بتونم بفهمم چی به چیه

یه سری چیزا خیلی برام اذیت کننده بود که بیشتر از این ناراحت میشدم که شوهرمم درکم نمیکرد. دوسال طول کشیده و الان بخاطر اون روزا شرمنده س!

مثل سرزده اومدن خانوادش، علاقه عجیبشون به مهمونی های دست جمعی خونه تازه عروس. برای منی که شاغل بودن و هنوز روال زندگیم دست خودم نیومده بود واقعا عذاب بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیاین اعتراض برای کم کردن تبلیغات و درست شدن مشکل عمس گذاشتن

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
بیشتر شنونده بودم که بتونم بفهمم چی به چیه یه سری چیزا خیلی برام اذیت کننده بود که بیشتر از این نار ...

مرسی گلم  از بیان تجربه ات

چه جوری رفتارشون رو اصلاح کردی؟

فقط سکوت میکردی؟به همسرت چیزی نمیگفتی؟