2777
2789
عنوان

اولین سونوگرافی

189 بازدید | 28 پست

سلام دوستان اولین سونو گرافیتون رو کی دکتر فرستاد 

به من گفت زوده نگرانم 

و اینکه ایا زیر دل تیر کشیدن در حاملکی طبیعی هستش

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا تجربیاتتونو بگید من تجربه اولمه خیلی استرس دارم 

مرسی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اره طبیعیه اصولا اخرای هفته ۷تا ۹ برای شنیدن صدای قلب میفرستن

واقعا من فکر میکردم این بار باید میفرستاد فک کنم من ۵ هفته اینا بشم 

من هفته ٧رفتم سونو واژينال

هرگونه دردي اوايل بارداري اگر قابل تحمل باشه و خونريزي نداشته باشي طبيعيه نگران نباش

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
وقتی رفتی و تپش قلبشو گذاشتن بشنوی اونموقع ترست تبدیل به ذوق میشه🤗

ایییی جانم