2777
2789
عنوان

اولین سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
واقعا من فکر میکردم این بار باید میفرستاد فک کنم من ۵ هفته اینا بشم 

نه قلب ۶هفته تشکیل میشه و چون ضعیفه خیلی وقتا شنیده نمیشع به خاطر همین بیشتر مواقع ۷تا ۹ میفرستن که صدا قلب بیاد

مگر از این دکترایی باشه که می خواد  بگه من خیلی خیلی دکتر خوبیم همون شش هفته بفرسته یا بتا بالا باشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون ازپیام های همه 

دوستان من از کجا دقیق بدونم چند هفتمه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
من هفته ٧رفتم سونو واژينال هرگونه دردي اوايل بارداري اگر قابل تحمل باشه و خونريزي نداشته باشي طبيعي ...

مرسی عزیزم 

فقط تیر میکشه یکی دو دقیقه بعد اوکی میشه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
مرسی عزیزم  فقط تیر میکشه یکی دو دقیقه بعد اوکی میشه

منم همين طوري بودم طبيعيه دكترم به من گفت فقط نزديكي نداشته باش اگرم داشتي ببخشيد ار.ضا نشو

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

عزیرم‌من پنج هفته و یک روزمه دکترم گفته ۱۷ آذر برم ک دقیقا میشه ۷ هفته دکترم گفته الان بچه کوچیکه صدای قلبشو نمیشنوی استرس میگیری دو هفته دیگ برو

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
[QUOTE=165650734]خیلی ممنون ازپیام های همه  دوستان من از کجا دقیق بدونم چند هفتمه [/QUOTE از ا ...

مرسی عزیز دل 

منم همين طوري بودم طبيعيه دكترم به من گفت فقط نزديكي نداشته باش اگرم داشتي ببخشيد ار.ضا نشو

به من چیزی نگفت بازم ممنون 

به من چیزی نگفت بازم ممنونم ازت