2777
2789

چن روزه خیلی رفتارش باهام بد شده محلم نمیده همش میاد خونه دعوا داره اونروز گفتم برو داروهامو بگیر دکترم نوشته دو تا آمپول تقویتی و قرص کلسیم بود گفتم ضعیف شدم بچه شیر میدم گف فدای سرم محل نداد هرموقع میخاد پول دوا دکتر برای من بده انگار میخان جونشو بگیرن منم از دستش حرصی شدم اسشمو تو گوشیم که سیو بود حضرت عشق پاکیدم اسمشو سیو کردم اومد خونه گوشیمو ورداش گف ک.  ص.   مادر تو اسممو سیو کردی؟؟؟منم هیچی نگفتم عادتشه همیشه اسم ننه خواهر من سر زبونشه گف اره تقصیر منه میزارم واتساپ نصب کنی مانتویی راه بری هرچی دلت میخاد تو خونت میزارم پالتو واست بخرم گوشیه ۷تومنی بدم دستت پرو شدی خرجتم میدم تو خونم غذا میخوری ،😔😔 گفتم وظیفته همه اینا میدونسم یه روزی منت پالتو خریدنم میزاری به سرم خرجی که نمیدی باید بخری گریه کردم که تو منت اینکه تو خونت داری خرج خورد و خوراکمم میدی میزاری ؟؟

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردین

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

خیلی سخته عزیزم

اما دعواعه دیگ تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن.. درسته ک کار خیلی بدی کرده اما بذار ب پای اینکه دیده اسمش از حضرت عشق به... تغییر کرده

باخودش فک کرده کمتر دوسش داری برای همین خیلی حرصی شده 

عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵    ‌         ‌  همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪

اونم گف گوه میخوری ج‌میدی تو ننه بابای درست حسابی که نداری بشینم باهاشون حرف بزنم خیلی ناراحتی بچمو بزار پاشو برو پیش مامانت . همونجوری که سر سفره بود مث این روانیا یهو نمکدونو پرت کرد توسرم خورد اینقد دردم گرف منم گفتم چته وحشی بچمونم نگا میکرد اینقد گریه کردم ازین به بعد نه گوشی بهت میدم نه حق داری جایی بری جاییم نمیبرمت منم گفتم خب نبر دیگه هم محلش ندادم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...