کسی از نیکی به پدر و مادر خیری دیده خودتون یا اطرافیانتون دیدین بیاین بگین .منظورم ی گره از زندگیش باز بشه یا یهویی بخاطر کمک یا رسیدگی به پدر و مادرش زندگیش از این رو به اون رو شده باشه هر چند امید هیچ معجزه ای نباشه در زندگیش ؟
خود علامه امینی هم سر درس پدرشون میرفتن و خیلی دیر مطلب رو یاد میگرفتن یه بار پدرشون عصبانی میشه که چرا یاد نمیگیری. علامه خیلی ناراحت میشه دعا میکنه که خدا بهش هوش و توانایی علم رو بده بجاش نوکری پدر مادر رو بکنه. که بعد میشه علامه امینی و واقعا هم خدمت پدرمادر رو کردن
هرچه دلم خواست نه آن میشود/ هرچه خدا خواست همان میشود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اع دقیقا عین من بوده .یعنی میشه منم ی روزی ...من چندین ساله از بابام پرستاری میکنم ولی من فقط وظیفه ...
ان شاءالله عزیزم اگه خدا بخواد همه چی میشه ولی می گفت دخترهمسایه اشون واقعا از رو عشق اینکارو می کرد خودراننده ام دلش از بچه اش شکسته بود دلم براش گرفت
مطمئن باش اگر نیتت رو خالص کنی برای خدا جات وسطه بهشته. خوش بحالت که همچین توفیقی داری
ممنونم .من فقط وظیفه و چون خیلی بابام رو دوس دارم انجام میدم .دیگه نمیدونم چی میشه دیگران ک بهم میگن تو خوشبخترین میشی گاهی میاد تو ذهنم ک یعنی انقدر تاثیر داره
دیگه فکر کن وقتی تو قرانم اول خدا اومده بعد پدرمادر چقدر تاثیر دازه خوش بحالت برای ماهم دعا کن
حتما عزیزم ولی خودم محتاجم به دعا 😂دختری ک بحساب سنش رفته بالا هیچ کسی دوسش نداره دیگه مشگلات داره دیگه بابایی داره ک دیگه امسال یهویی خیلی افتاده شد از این پهلو به اون پهلو نمیتونه بشه.حموم ک میکنمش دور از جونش انگاری دارم ی مرده رو میشورم ولی باز ..سپردم به خوده خدا
حتما عزیزم ولی خودم محتاجم به دعا 😂دختری ک بحساب سنش رفته بالا هیچ کسی دوسش نداره دیگه مشگلات داره ...
میدونی عزیزم شرایطت خیلی سخته. ولی خودمونی بگم حسرت چیزای دیگه رو نخور. مثلا ازدواج. مگه همه ازدواج کردن خوشبختن؟ اکثرا دارن جلز ولز میکنن. بجاش تو داری یه کار بینظیر میکنی که قطعا خدا تو دنیا و اخرت برات جبران میکنه
هرچه دلم خواست نه آن میشود/ هرچه خدا خواست همان میشود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️