2777
2789
عنوان

پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 45 پست

خود علامه امینی هم سر درس پدرشون میرفتن و خیلی دیر مطلب رو یاد میگرفتن یه بار پدرشون عصبانی میشه که چرا یاد نمیگیری. علامه خیلی ناراحت میشه دعا میکنه که خدا بهش هوش و توانایی علم رو بده بجاش نوکری پدر مادر رو بکنه. که بعد میشه علامه امینی و واقعا هم خدمت پدرمادر رو کردن

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ی بار داشتم تو ماشین از اینکه خدا زد وسط آرزوهام می گفتم راننده برام تعریف کرد دختر همسایه اشون خیلی ...

اع دقیقا عین من بوده .یعنی میشه منم ی روزی ...من چندین ساله از بابام پرستاری میکنم ولی من فقط وظیفه میدونم یعنی تاثیر داره ؟

خدایا شکرت🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اع دقیقا عین من بوده .یعنی میشه منم ی روزی ...من چندین ساله از بابام پرستاری میکنم ولی من فقط وظیفه ...

مطمئن باش اگر نیتت رو خالص کنی برای خدا جات وسطه بهشته. خوش بحالت که همچین توفیقی داری

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
من به شخصه خیلی کمک کردم حتی به صورت گمنام خدا رو شکر راضی ام ولی چون معمولا مخفیانه کمک کردم و اونا ...

انشالله خدا عوضشو بهت بده حتما ک اینطوره 

خدایا شکرت🙏
اع دقیقا عین من بوده .یعنی میشه منم ی روزی ...من چندین ساله از بابام پرستاری میکنم ولی من فقط وظیفه ...

ان شاءالله عزیزم اگه خدا بخواد همه چی میشه ولی می گفت دخترهمسایه اشون واقعا از رو عشق اینکارو می کرد خودراننده ام  دلش از بچه اش شکسته بود دلم براش گرفت 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

من کا نیکی در حق پدرو مادرم نکردم .

فقط با این مغز فندقم کلی اذیتشون کردم . پشییییموووونم 

چاره هم نداااارم .

راهی ندارن گذشته تلخمو جبران کنم .

یه دره نیکی هم در حقشون نکردم . فقط اعصابشونو خرد کردم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ببخشیدهمسرتون مگه دندانپزشک نبودن؟

اره . هستش . 

براش خونه اجاره کردن چیزی نیست . 

برای راحتی من قبول کرد .الان صبح میره شب میاد من راحتم .

کنار خانوادمم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
مطمئن باش اگر نیتت رو خالص کنی برای خدا جات وسطه بهشته. خوش بحالت که همچین توفیقی داری

ممنونم .من فقط وظیفه و چون خیلی بابام رو دوس دارم انجام میدم .دیگه نمیدونم چی میشه دیگران ک بهم میگن تو خوشبخترین میشی گاهی میاد تو ذهنم ک یعنی انقدر تاثیر داره  

خدایا شکرت🙏
ممنونم .من فقط وظیفه و چون خیلی بابام رو دوس دارم انجام میدم .دیگه نمیدونم چی میشه دیگران ک بهم میگن ...

دیگه فکر کن وقتی تو قرانم اول خدا اومده بعد پدرمادر چقدر تاثیر دازه

خوش بحالت

برای ماهم دعا کن

من به امید دعای خیر مادرم زندگی میکنم و مطمئنم تمام اتفاقات مثبت زندگی م بخاطر دعای خیر و دل پاک ایش ...

حتما که اینطوره .انشالله هزار برابرش بهتون برسه 

خدایا شکرت🙏
دیگه فکر کن وقتی تو قرانم اول خدا اومده بعد پدرمادر چقدر تاثیر دازه خوش بحالت برای ماهم دعا کن

حتما عزیزم ولی خودم محتاجم به دعا 😂دختری ک بحساب سنش رفته بالا هیچ کسی دوسش نداره دیگه مشگلات داره دیگه بابایی داره ک دیگه امسال یهویی خیلی افتاده شد از این پهلو به اون پهلو نمیتونه بشه.حموم ک میکنمش دور از جونش انگاری دارم ی مرده رو میشورم ولی باز ..سپردم به خوده خدا 

خدایا شکرت🙏
حتما عزیزم ولی خودم محتاجم به دعا 😂دختری ک بحساب سنش رفته بالا هیچ کسی دوسش نداره دیگه مشگلات داره ...

میدونی عزیزم شرایطت خیلی سخته. ولی خودمونی بگم حسرت چیزای دیگه رو نخور‌. مثلا ازدواج. مگه همه ازدواج کردن خوشبختن؟ اکثرا دارن جلز ولز میکنن. بجاش تو داری یه کار بینظیر میکنی که قطعا خدا تو دنیا و اخرت برات جبران میکنه