کسی از نیکی به پدر و مادر خیری دیده خودتون یا اطرافیانتون دیدین بیاین بگین .منظورم ی گره از زندگیش باز بشه یا یهویی بخاطر کمک یا رسیدگی به پدر و مادرش زندگیش از این رو به اون رو شده باشه هر چند امید هیچ معجزه ای نباشه در زندگیش ؟
میدونی عزیزم شرایطت خیلی سخته. ولی خودمونی بگم حسرت چیزای دیگه رو نخور. مثلا ازدواج. مگه همه ازدواج ...
منم راضیم ارزششو داره بخاطر بابام اتفاقا خودم فک میکنم ک خدا هیچ کاریش بدون حکمت نیس حتما من ک وایسادم و بقیه برادر خواهرا رفتن .حتما حکتمی بوده چون بابام قربونش برم به جز من هیچ کسی نمیدونه ازش پرستاری کنه من مامور شدم از جانب خدا ک بمونم پیشش .هیچ وقت برا ازدواج دیر نیست تا ی فرده درستگار پیدا نشه نمیرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم عاشق بابامم خانم گلی قدر خودتو بدون نهایت تلاشمو میکنم مواظبش باشم خصوصا که مریض شده گاهی میگم چرا منم نمی تونم مثل همه دخترای دوروبرم راحت ازدواج کنم برم خونه خودم ولی بازم پشیمون میشم چون خیلی دوسشون دارم گاهی بهم زخم زبون زدن ک حتما خواستگار نداری ای خدا
منم عاشق بابامم خانم گلی قدر خودتو بدون نهایت تلاشمو میکنم مواظبش باشم خصوصا که مریض شده گاهی میگم چ ...
اشکال نداره تموم اون حرفا رو تو دلت بغض کن و به خدا بزن و تا میتونی بهشون برس .خدا حتما مبینه عزیزم مطمعن باش بی جواب نمیمونه عملت .. دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره
[QUOTE=165605165]نه راضی نیستن ازم اصلا. اره وقت هستش . ولی با گول و محبت دیگه جبران هیچ پدر و مادری از بچشون کینه به دل نمیگیرن .بسپار به زمان حل میشه ❤