2777
2789
عنوان

پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 45 پست
من که هرچی شر و بدی هستش از پدر و مادرم بخصوص مادرم نصیبم شده 

البته منم هر چی باپدرم خوبم در عوضش با مادرم ن .خب پدرم احتیاج داره کمک ولی مادرم ن .بیشتر غر میزنه بهم 

خدایا شکرت🙏
میدونی عزیزم شرایطت خیلی سخته. ولی خودمونی بگم حسرت چیزای دیگه رو نخور‌. مثلا ازدواج. مگه همه ازدواج ...

منم راضیم ارزششو داره بخاطر بابام اتفاقا خودم فک میکنم ک خدا هیچ کاریش بدون حکمت نیس حتما من ک وایسادم و بقیه برادر خواهرا رفتن .حتما حکتمی بوده چون بابام قربونش برم به جز  من هیچ کسی نمیدونه ازش پرستاری کنه من مامور شدم از جانب خدا ک بمونم پیشش .هیچ وقت برا ازدواج دیر نیست تا ی فرده درستگار پیدا نشه نمیرم 

خدایا شکرت🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله عزیزم اگه خدا بخواد همه چی میشه ولی می گفت دخترهمسایه اشون واقعا از رو عشق اینکارو می کرد ...

منم فقط عشق به بابام و وظیفه میدونم 

خدایا شکرت🙏
من کا نیکی در حق پدرو مادرم نکردم . فقط با این مغز فندقم کلی اذیتشون کردم . پشییییموووونم  چا ...

خب هنوز ک دیر نشده الان جبران کن همون گاهی ی حال و احوال پرسی هم بکنی سر بزنی بهشون با روی باز ‌براشون کافیه

خدایا شکرت🙏
منم فقط عشق به بابام و وظیفه میدونم 

منم عاشق بابامم خانم گلی قدر خودتو بدون نهایت تلاشمو میکنم مواظبش باشم خصوصا که مریض شده گاهی میگم چرا منم نمی تونم مثل همه دخترای دوروبرم راحت ازدواج کنم برم خونه خودم ولی بازم پشیمون میشم چون خیلی دوسشون دارم گاهی بهم زخم زبون زدن ک حتما خواستگار نداری ای خدا 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
خب هنوز ک دیر نشده الان جبران کن همون گاهی ی حال و احوال پرسی هم بکنی سر بزنی بهشون با روی باز  ...

طبقه پایین خونشون زندگی میکنم .

هر چی هم خدمت کنم بهشون اون چند سال گذشته جبران نمیشه .چون اعصابشونو خراب کردم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
منم عاشق بابامم خانم گلی قدر خودتو بدون نهایت تلاشمو میکنم مواظبش باشم خصوصا که مریض شده گاهی میگم چ ...

اشکال نداره تموم اون حرفا رو تو دلت بغض کن و به خدا بزن  و تا میتونی بهشون برس .خدا حتما مبینه عزیزم مطمعن باش بی جواب نمیمونه عملت .. دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره 

خدایا شکرت🙏
طبقه پایین خونشون زندگی میکنم . هر چی هم خدمت کنم بهشون اون چند سال گذشته جبران نمیشه .چون اعصابشون ...

خودشون چی ؟ناراضی هستن ازت ....اگه باشن ک جبران کن .چرا بابا هنوز اینقدر وقت هس برا جبران .پیری و خدایی نکرده کثالتی چیزی داشتن ...و اگرم راضین ک دیگه بی خیال خودتو اذیت نکن همه ما جونیم و خطا میکنیم .شما فقط حلالیت بگیر و احتیاج داشتن دریغ کن 

خدایا شکرت🙏
اشکال نداره تموم اون حرفا رو تو دلت بغض کن و به خدا بزن  و تا میتونی بهشون برس .خدا حتما مبینه ...

من به خوبی تو نیستم عزیزم ولی خدا حتما سر راهت میذاره یه روزی که فکرشم نمیکنی هیچ و چیز پدر و مادر نمیشن واقعا خدا برات نگه داره 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
من به خوبی تو نیستم عزیزم ولی خدا حتما سر راهت میذاره یه روزی که فکرشم نمیکنی هیچ و چیز پدر و مادر ن ...

ممنونم ❤ همچنین از شما  هم براتون نگهداره 

خدایا شکرت🙏
خودشون چی ؟ناراضی هستن ازت ....اگه باشن ک جبران کن .چرا بابا هنوز اینقدر وقت هس برا جبران .پیری و خد ...

نه راضی نیستن ازم اصلا. 

اره وقت هستش . ولی با گول و محبت دیگه جبران نمیشه .

من سعی کردم‌کمکشون کنم  اما هنوز گذشته ها توی ذهنشونه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

[QUOTE=165605165]نه راضی نیستن ازم اصلا.  اره وقت هستش . ولی با گول و محبت دیگه جبران هیچ پدر و مادری از بچشون کینه به دل نمیگیرن .بسپار به زمان حل میشه ❤

خدایا شکرت🙏

خلاصه تو اون لحظه ها که داری خدمت میکنی منم دعا کن دختر مهربون

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️