2777
2789
عنوان

کادوی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 67 پست
https://chat.whatsapp.com/EPeJ7NSbvSfHtSyMzB3Nh6 گپ مخصوص بانوان ابتدا وارد لینک بالا میشین ویس م ...

@نی_نی_یار_5 سلام عزیزم خسته نباشی

اگه میشه رسیدگی کنید 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش راه پله رو تمیز کن که وقتی میاد توو دیدش باشه😂😂

وااای دیونه این بخداااا😂😂

خدایا کمکم کن.بهم صبر و قدرت بده.جز تو هیچ پناهی ندارم.ذهن و قلب آشفتم رو آروم کن خدای بزرگ.آمین

خب کادوی حواهرشو دوس داره بپوشه مگه چیه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

به نظرم اگه به کسی محبتی میکنیم بهتره از سر محبت و علاقه باشه که هم انتظار جبرانش رو نداشته باشیم هم قلبمون آروم و خوشحال باشه. حالا اگه اون شخص هم هدیه ای برامون بیاره چچه ارزش مادی کمتر چه بیشتری داشته باشه بازم از اینکه محبت نشون داده حتی اگه کم خوشحال میشیم. 

اگه جات باشم ازش به عنوان دستمال گردگیری استفاده میکنم و هروقت اومد خونمون یه دستمال میکشم تا از حرص ...

😂😂😂خیلی خیلی حال میده دلم خنک میشه ولی اگه اون ببینه مطمعنم جرم میده

خدایاشکرت ❤

ببخشید استارتر .اون بنده خدا بد یا خوب لطف کرده یه کادو هر چند ناقابل و بی ارزش( البته از دید شما)خریده این رفتار درست نیست .من ۵ساله ارزومه یکی از خواهر شوهرام یه شال ۱۰تومنی برام بخرن اما هیچوقت نخریدن .پس قدر بدون خواسته احترام بذاره.

خدایا میدانم که میبینی ...

خاهر شوهرمنم واسه اولین تولدم ی روسری کوچیک ب رنگ صورتی فسفری😂😂روش خالای سفید داشت بچگونه بود.همونجو گزاشتم تو چمدون موند.الام سه چهارساله میگذره.داشتیم بامادرشوهرم اتاق خابو تمیز میکردیم روسری های ک سرنمکردم دادم بهش اونقدم خوشحال شد همشون نو بودن(موقع نامزدی همینجوری الکی برام مخریدن خوشم نمیومد سرکنم میزاشتم چمدون). روسری ک خاهرشوهرم برام اورده بودو نشون دادم بهش گف بده ب یکی دیگ بچه گونس

بنداز ته کمدتت چه کاریه به یکی  دیگه کادو بدی چه فرقی با خواهرشوهرت داری شایدم اونم به شما کادو داده بوده کادوی یکی دیگه رو 

هیچ وقت چیزی که برای خودتون نیپسندین برای بقیه هم نپسندید از اینکه گفتی به کسی دیگه کادو بدم خوشم نیومد 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما