چند روز پیش خواهرشوهرم اومده بود خونمون برای من یه روسری خیلی زشت اورد و جنسشم خیلی بد بود که اصلا بهم نمیاد برای همسرمم یه بلیور خرید حالا از اون روز همسرم این بلیور رو پوشیده و راه میره میگه خیلی قشنگه ولی مامانم براش یه لباس گرون قیمت خرید ولی تا الان یبارم نپوشیده کت و شلوار عروسیشو نگم که فقط همون شب عروسی پوشید میگه ازش خوشم نمیاد بااینکه خودش و خواهرش انتخواب کردن
منم از روسری که خواهرشوهرم بهم داده خوشم نمیاد خیلی کوچیکه رنگشم بهم نمیاد بنظرتون کادوش بدم به کسی اگه از پرسید چیکارش کردی چی بگم
خب بهش بگو ببخشید پول دادی نمیخوام استفاده نکنم. میخام اندازه و رنگشو دیگه ای باشه ِ. بی تعارف ولی با لحنی که ........ فک نکنه .... بگه حیفه کوچیک و رنگشم دوس ندارم میخای با هم بریم یا مثلا یه رنگ و سایز مورد نظرتو بگو. ببره عوض کنه. والا. دوره تعارف گذشت.
نه نگهش دار یبارم جلوش بپوش به هر حال ایشون کادو خریدن حالا شاید سلیقشون باشما فرق داشتع باشه
نه عزیزم به سلیقه نیس یه چیزی خریده که دور داد میزنه ۵تومنم نمی ارزه ولی من برای کادوی تولدش یه شال خریدم ۷۰ تومن ولی این اصلا ارزش نداد اشکال نداره یاد گرفتم دیگه براشون کادو نگیرم
به هر حال اون کادو خرید حتی اگه باب میلت هم نباشه نمیخواد کاری کنی که بفهمه بذارش تو کمدت ولی نمیخواد هیچ استفاده ای ازش بکنی والا زن دایی منم مثلا برا قبولیم تو دانشگاه اومد تا یه هدیه برام اورده بازش کردم دیدم که یه شلوارکه ولی معلوم بود کهنه هست و یه دکمه داشت که اصلا مال خودش نبود خیلی خورد تو ذوقم ولی ازش خیلی تشکر کردم نمیخواد کاری کنی عزیزم
چه زشتی داره چطور خانواده ی من برای همسرم چیزی میگیرن بااینکه خداشاهده بهترینشو میگرن ولی خیلی هاشو نمیپوشه بعضی هاشم کادو میده حالا که یه روسری آشغال خواهرش برام اورده من بپوشم