2777
2789
عنوان

کادوی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 67 پست
چه زشتی داره چطور خانواده ی من برای همسرم چیزی میگیرن بااینکه خداشاهده بهترینشو میگرن ولی خیلی هاشو ...

اگه واقعا این حرفت درست باشه من جات باشم استفاده نمیکنم و همون رفتاری رو که شوهرت میکنه منم میکنم که بفهمه چقدر کارش بده

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم به سلیقه نیس یه چیزی خریده که دور داد میزنه ۵تومنم نمی ارزه ولی من برای کادوی تولدش یه شال ...

عزیز تومثل اون نباش دنیاارزش نداره اگر ادما قرار باشه همه مثل هم باشن از اسمان خون میباره به نظرمن جلوش بپوش اون خودش خجالت میکشه چی اورده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چه زشتی داره چطور خانواده ی من برای همسرم چیزی میگیرن بااینکه خداشاهده بهترینشو میگرن ولی خیلی هاشو ...

خانواده شوهرم تاحالا یه لنگه جوراب هم بهم هدیه ندادن ولی خانواده من هرچی به شوهرم بدن انقد شوهرم میپوشه تا اخرش خودم پاره پورش کنم بلکه که دیگه نپوشه😒

مامانِ لیانا
چی بود مگه؟

یه عنوان+18 ناجور زده بود

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
شاید براساس سلیقه خودش به نظرش خوب بوده که خریده...بدبین نباشیم اینقدر....هدیه را اگه ببخشی خمسش را ...

ب حق چیزهای نشنیده. ب خود هدیه خمس تعلق نمیگیره بعد چطوری بعدازبخشیدن قراره خمس بهش بیاد؟؟؟؟؟؟

عشقم همسر م♥♥

ببینید من شروع کردم به تغییر به اطرافیان میگم کادو نگیرین چون ما سلیقه همو نمیدونیم ،یه مدت با عروسمون زیاد بده بستون داشتم ،الان نه چیزی میدم نه چیزی میگیرم ،خلاص.

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 

خب نپوش تو هم بگو خوشم نیومد مثل خودش ولی اینکه کادو بدی دستمالش کنی راهش نیست 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
ب حق چیزهای نشنیده. ب خود هدیه خمس تعلق نمیگیره بعد چطوری بعدازبخشیدن قراره خمس بهش بیاد؟؟؟؟؟؟

بله عزیزم به حق همون چیزهای نشنیده که شما نشنیدی   خود هدیه خمس نداره ولی اگر بخوای ببخشی خمس داره...حالا سرچ می کنم برات زیر کامنت می فرستم