2777
2789
عنوان

نمیدونم چی دارم بهم حسودی میکنن

261 بازدید | 33 پست

جاریم شوهرش من شوهر من خیلی پولدار تر.ب نظر خودم از اون پایین ترم ولی باز بهم حسودی میکنه

خیلی تابلو هم بهم حسودی میکنه

ن سر عقدمون کادو داد

ن بعد عقد پاگشامون کرد ن بعد عروسی پاگشامون کرد

منم بعد عروسیم دیگ رفت و اومد نکردم ب همه هم گفتم پاگشام نکرده کجا برم خوش

الان بعد 5 سال ازدواج و یک بچه داشتن یادش افتاده پاگشام کنه؟؟!!!!!!

💗لطفا برای حاجتم ی صلوات بفرستید💗

بیخیال مهم نباشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری منم ندیده به من حسادت میکرد بعد از چند سال فهمیدم دلیلش چیه و تا چند روز با همسرم فقط میخندیدیم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بیخیال مهم نباشه

برام مهم نیس

همش خانواده شوهرم رو مخم هستن میگن اشتی کنید با هم رفت و امد کنید 

جواب اونارو چی بدم

هر چی میگم باز حرف خودشونو میزنن میگن تو بزرگی کن ببخش

کلا جمله اولتو نفهمیدم پر از شوهر و من من من بود

منظورم این شوهر اون پولدار تر از شوهر منه 

تفاوت سنیشونم با شوهرم خیلیه

تقریبا جایی بابای منو داره برادر شوهرم

ولی باز ب ما حسودی میکنن

جاری منم ندیده به من حسادت میکرد بعد از چند سال فهمیدم دلیلش چیه و تا چند روز با همسرم فقط میخندیدیم

دلیش چی بود

اگ دوس داشتی بگو

برام مهم نیس همش خانواده شوهرم رو مخم هستن میگن اشتی کنید با هم رفت و امد کنید  جواب اونارو چ ...

بگو باشه بعدم کار خودتو بکن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
از هیچ کس توقع نداشته باش تو هم مثل خودش رفتار کن

عزیزم دارم میگم اصلا برامو مهم نیس

جواب خانواده شوهرمو چی بدم ک همش میگن تو ببخش بزرگی کن برو پاگشا بشو بحث تموم بشه 

دلیش چی بود اگ دوس داشتی بگو

مهریه من بالا بود!