2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون گفتن که دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 72 پست
زن های این دوره چقدر پرتوقع اند . والا من دو تا بچه رو با کهنه بزرگ کردم . البته یکبار هم با دست نشس ...

شما اشتباه کردین قرار نیست همه اشتباه کنن،بعدم‌این‌کار اصلا بهداشتی نیست به نظر شما پودر میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بچم چهار ماه دیگه سه ساله میشه اما اصلا همکاری نمیکنه برای دسشویی رفتن منم با مشاور حرف زدم گ ...

عزیزم بهش یاد بده پسر من نزدیک دو سالشه اینقد ک گفتیم خودش میره داخل اون تشت ش جیش میکنه  به مام میگه اونجا جیش کردم

زن های این دوره چقدر پرتوقع اند . والا من دو تا بچه رو با کهنه بزرگ کردم . البته یکبار هم با دست نشس ...

بيخشيد؟ پر توقع؟؟؟؟

خب ما همونطور كه ٩ ماه وظيفه بارداري رو به تنهايي به دوش ميكشيم باباي بچه هم وظيقه داره مالي بچه رو تامين كنه

واا سه سال پوشك خريدن در مقابل يه ماه ويار بار داري من هيچه هيچ

شوی منم میگه تادلش میخاد برینه بچم باباش میخره با اینکه واقعا گرونم هس الان چ حرفیه دیگه نمیخرم وظیفشه 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

عزیزم اگه اخلاق منو میدونستی و منو میشناختی اصلا نمیگفتی پرتوقع...من از خیلی چیزا گذشتم و ادم ارومی هستم اصلا هم فشار نیاوردم تا حالا اما بحث پوشک چون روح و روانم به هم میریزه اصرار دارم

کهنه کثیف رو چه جوری مینداختی لباسشویی...

بعد همون لباسشویی که لباس خودتونم میشستین🤔

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
بچه ها بچم چهار ماه دیگه سه ساله میشه اما اصلا همکاری نمیکنه برای دسشویی رفتن منم با مشاور حرف زدم گ ...

عزیزمن دیراقدام کردی ۳سال خداییش بزرگه دکتربه من گفت زیردوسال بهترهمکاری میکنه چون دوست داره کاراش خودش انجام بده ومن بچم یک سال ونیمگی گ فتم

عزیزم من الان بچم کم مونده دوساله بشه از یه ماهگیش کهنه میبندم بهش تن تن هم عوض میکنم نمیسوزه خب بیچاره ها سختشونه دیگ با این قیمت پوشک بخرم شوهرمن ماهی یه بسته کوچیک میخره جایی رفتنی ببندم بهش

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌

خدایی یادبده شوهرت گناه داره راست میگه 

پسرمن سه سالشه پارسال گرفتمش ازپوشک 

کوچیکه ۱۸ماهگی دیگه گفت منم نبستم خودش همکاری کردطفلک یذره بچه است میگه من ۶ماهه نمیخرم اونوقت پسرتوپروشده.بزوربهس یادبده

ماتوفامیلامون یکی عین شماتا۳سالگی بست پسرش الان ۵سالسه دستشویی نمیکنه تودستشویی میگه بهم زورمیاد

بچه روخیلی لوس کردی

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
عزیزم من الان بچم کم مونده دوساله بشه از یه ماهگیش کهنه میبندم بهش تن تن هم عوض میکنم نمیسوزه خب بیچ ...

سختت نیس هی بشوری

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

من به همسرم اصرار کردم بریم کهنه بخریم پوشک گرونه.به اجبار خرید اما دوبار بستم بچه قرمز و دون دون شد و بی قراری میکرد همسرم گفت دیگه حق نداری کهنه ببندی هرجوریه براش پوشک میخریم.

البته سه ساله برای پوشک یکم زیاده.باید زودتر تمرین رو شروع میکردی.مثلا بچه از خواب بیدار میشه جیشش میگیره.اما خب نمیشه هم کلا پوشک نخرید

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم