2777
2789

خیلی خیلی خیلی مهمه

هفته پیش برادر شوهرم چند روز در هفته خونه ما بود و سرما خورده گی داشت و خیلی بچمو (یک سال و یک ماهش)بغل کرد و با دستاش بش خوراکی داد

اون ک رفت بچم دوروز بعدش اسفراغ کرد و بعدشم اسهال و الان چند روزه شدید اسهال و استراغ 

بنظرتون از اون گرفته؟؟ربطی دارن بهم استفراغ و اسهال و سرماخوردگی ؟؟

بعد دوروزم شروع شد

جوابش خیلی مهمه لطفاً اگر از درست بودن جوابتون مطمئنی ن بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس میتونه باشه میتونه از دندون بچه هم باشه دندون   وقتی درمیارن بچه خیلی فشار روشونه علائم میتونه شبیه سرماخوردگی آب ریزش واستفراق یاحتی اسهال 

ببن اگه از اون مرتب دست هاشو بشور نزار توی این حین میکرب بزنه به گلوهاش چون زیاد دست تو دهن میکنن

مهم نیست از کی گرفته ممکنه ویروس بوده باشه یا خوراکی تاریخ مصرفش رفته باشه الان بچه رو ببر دکتر

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی