کنترل تلویزیون رو بگیرید جلوی لنز دوربین گوشیتون مثلا میخواید عکس بگیرید و دکمه هاشو بزنید (دکمه های تلویزیون انگار که میخواید گوشیتونو با کنترل روشن کنید یا کم و زیاد کنید)و اینم توجه کنید خونه رو یکم تاریک کنید و در آخر یسری نور میبینید که با چشم نمیبینیم
من الان انجام دادم خیلی جالب بود
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم، الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی خیلیا مثل من نمیدونستن گفتم اونام انجام بدن مثل منوتو به دانش و علمشون اضافه بشه🤣🤣🤣🤣
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
واسه همینه میگن بعضی وقتا روح و جن با یسری دوربینا حسگرشون فعال میشه
افرین برا تست کنترل دستگاه یا تلویزیون اینکار میکنن ک ببینن کار میکنه اصلا کنترل سالمه یا خراب
چه جالب
یه فیلم بود یه ماشین آخرین سیستم از کنار قبرستون رد شد حسگراش فعال شد و ارور های مشکوک میداد
متوجه نشدم اسی میگی برا پسرم انجام بدم عاشق این کاراست
کجاشو نفهمیدید بزار تیکه تیکه توضیح بدم
دوربین گوشیتو روشن کن و کنترل تلویزیون رو بگیر روبروی دوربین و دکمه های تلویزیونو بزن مثلا میخوای روشن کنی دکمه روشن خاموش کنترل رو بزن
بزار تیکه تیکه توضیح بدم شاید یجارو اشتباه انجام میدی
دوربین گوشیتو روشن کن و کنترل تلویزیون رو بگیر روبروی دوربین و دکمه های تلویزیونو بزن مثلا میخوای روشن کنی دکمه روشن خاموش کنترل رو بزن