2777
2789
عنوان

کیا خودشون یا شوهرشون کارمندن؟

273 بازدید | 20 پست

بچه هایی که شغل دولتی دارین توروخدا به این سوال من جواب بدین مراحل استخدام شدنتون چقد طول کشید؟

چندوقت بعداز تحقیقات محلی باهاتون تماس گرفتن؟چقد طول کشید سرکار رفتنتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم خودم هم شوهرم برا من کلا نثاحبه و تحقیق و اینا ی ماه طول کشید من معلمم همسرمم نظامیه میگه رفتیم ثبت نام هشت ماه گذشت بمن خبری ندادن ناامید شدم چون دوستام همش میرفتن برا مصاحبه و معاینه و امتحان و فلان ولی من هیچی بعد ۸ ماه زنگ زدن بهش و کاراش کلا ی هفته طول کشیده

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
من هم خودم هم شوهرم برا من کلا نثاحبه و تحقیق و اینا ی ماه طول کشید من معلمم همسرمم نظامیه میگه رفتی ...

شمامعلمی؟؟میشه بگی چجوری قبول شدین؟چقد خوندین؟مال کدوم پایه این....حقوق جقد پرداخت میکنن....مصاحبه چطور بود...؟سخت گرفتن ؟؟؟ببخشید زیاد سوال کردم...راستش برام مهمه براهمون🌷🌷🌷

شمامعلمی؟؟میشه بگی چجوری قبول شدین؟چقد خوندین؟مال کدوم پایه این....حقوق جقد پرداخت میکنن....مصاحبه چ ...

بله من دانشجو معلمم کنکور دادم قبول شدم کل دوره مصاحبه تا تحقیقات ی ماهم نشد پایه ابتدایی هستم حقوقمون ۲۸۵۰ هست ولی فعلا یکم کسر میکنن حدود ۲ تومن یکم کمتر بیشتر دریافتی داریم ولی از وقتی بریم مدرسه طبیعتا بیشتر میشه...تو مصاحبه هم درسته سنجش اطلاعات هم مد نظر هست ولی بیشتر تسلط فرد ب خودش و اعتماد ب نفس و قدرت تکلم و صلابت مهمه

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره