دریااااا__ مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 662 عنوان کیا خودشون یا شوهرشون کارمندن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 20 پست بچه هایی که شغل دولتی دارین توروخدا به این سوال من جواب بدین مراحل استخدام شدنتون چقد طول کشید؟چندوقت بعداز تحقیقات محلی باهاتون تماس گرفتن؟چقد طول کشید سرکار رفتنتون 1399/09/03 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samanehjon عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 7543 عزیزم خودشون باهاتون تماس گرفتن؟گفتن کارتون درست شده؟ والا اونموقع همسرم مجرد بوده من زیاد خبر ندارم اما چون فامیلیم میدونم زیاد طولانی نبود
samanehjon عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 7543 ازحقوق تامین راضیرهستین؟؟؟؟ خوبه بد نیستتامین اجتماعی بخش درمان که عالیه بخش بیمه هم حقوق کارمندیه دیگه
غزاله۱۲۳۴ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3622 بله من دانشجو معلمم کنکور دادم قبول شدم کل دوره مصاحبه تا تحقیقات ی ماهم نشد پایه ابتدایی هستم حقوقم ... مبارکتون باشه مهربونم🌷🙏بادل پاکتون برامنم دعا کنین ...امسال شرکت کردم....🙏🙏....حقوق اونایی ک باآزمون برا دبیری قبول میشن رو اطلاع دارین جقدره؟؟بامدرک ارشد......🌷🌷🌷
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4852 مبارکتون باشه مهربونم🌷🙏بادل پاکتون برامنم دعا کنین ...امسال شرکت کردم....🙏🙏.... حقوق اونایی ک ب ... ن گلم در این مورد اطلاعی ندارم ولی صد در صد از حقوق پایه بیشتر هست خب بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
sivandi عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 چراانفد طولانی میشن..؟آموزش پرورشم اینجوریه یعنی؟؟؟ اموزش پرورش نحوه استخدامش فرق میکنه زندگی با همه خوب و بدش میگذره
sivandi عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 یا خداااااا چرا؟میشه بگین چرا انقد طول کشید؟ خب از من یه مدت به صورت ازمایشی و ...گذشت از همسرم هم باید مناطقدمحروم رو میرفت زندگی با همه خوب و بدش میگذره