2777
2789

قطعا با تریاک خوب میشه😑😐

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم اگه میگرن داری واقعا سخته 

اگر میگرنه یه کمپرس سرد رو پیشانی و گرم پشت گردن و سر بذار محیط تاریک بدون صدا چشم ببند مرتب هم اب بخور کمک میکنه 

اگه اصلا تحمل نداری دیگه برو یه امپول مسکن بزن

مسکن زیاد خورد با علی کافه خطرناکه

با  فاصله زمانی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شیاف دیکلوفناک 100

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حتما از تشویش ذهنتهدوش آب سرد و ماساژ سر و رگهای پشت گردن انجام بده اصلا از گوشی استفاده نکنقهوه نخو ...

شما میگرن داری با ناپروکسن خوب میشی؟من اصلا بهم جواب نمیده، قبل از پریود اخر پریود اواسط سیکل یعنی داغونم ازش 

علی کافه چیه ؟ برا میگرن خوبه؟

برا میگرن گلاب میگراستاپ ریلایف 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شما میگرن داری با ناپروکسن خوب میشی؟من اصلا بهم جواب نمیده، قبل از پریود اخر پریود اواسط سیکل یعنی د ...

اره میگرن قاعدگی دارم 

هیچی خوب نمیکنه 

مثلاً یک مسکن یبار آرومم کنه سری بعد اثرنمیکنه

الان دیگ بدنم به شیاف و نوافن و هرچی مسکنه حتی آمپول مقاوم شده

ببین چه چیزی رو میخوردی یا مصرف داشتی قطع کردی،منم اینجوری شده بودم،قرص میخوردمم خوب نمیشد،اخرش دیدم هوس چای کردم،چای خوردم خوب شد،دردی که با خواب و قرص اروم نمیشد با چای خوب شد،چون به خاطر بارداریم چای رو قطع کرده بودم و بدنم عادت داشته این جوری شده بودم

پشت چشمم میکوبیدا حتا وسط خواب شبانه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40