2777
2789
عنوان

چرا سن دانشگاه فرهنگیان رو تا سی سال افزایش دادن ⁉️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 143 پست

الکی بهونه نیار بشین بخون

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کسیکه ۳۰ ساله هست حتما قبلا دانشگاه رفته و سهمیه اش سوخته حتی اگه نرفته باشه هم سهمیه دار تو دبیرستا ...

وقتی افزایش سن داشتن رقابت سخت تر میشه !

الان شهر ما پارسال ۸ نفر گرفت 

من باید با ترازهای خیلی بالا رقابت کنم تا بتونم قبول بشم با این کاری هم که کردن شاهکار کردن دیگخ

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد این معلمی متقاضی داره .ازون طرف معلما همه می نالن

برای من که پدر و مادرم اعتیاد دارن 

هیچ هزینه ایی برای درس خوندن من و خوابگات و خورد و خوراک توی شهر دیگه بخوام دانشگاه عادی برم نمیدن 

این بهترین انتخابه و راه نجاته برام

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

وقتی افزایش سن داشتن رقابت سخت تر میشه !الان شهر ما پارسال ۸ نفر گرفت من باید با ترازهای خیلی بالا ر ...

اصلا ربطی نداره!

۳۰ ساله ای که این همههههه سال دور بوده از درس های دبیزستان قبولیش سخته مگر استثناها

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بابا ظرفیتم زیاد شده

من امسال هرچی دور برم کنکوری بوده پزشکی اورده

یکم بخونی راحت قبولی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قششنگ بهونه ی بنی اسرائیلی آوردی برای بی انگیزگیت😂شما درستو بخون چیکار داری رقیبت چند سالشه آخه

عزیزم بهونه بنی اسرائیلی نیس 

شما متوجه منظور من نشدی 

فرهنگیان بومی پذیره شهر ما پارسال هشت نفر بیشتر نگرفت 

الان که سن رو بردن بالا رقابت سخت تر از پارسال میشه و من باید با ترازهای خیلی بالا رقابت کنم برای قبولی 

با این کارشون حداقل باید ظرفیت دانشگاه رو هم بیشتر میکردن

فقط اینا نیستکسی که ۳۰ سالشهباید چهار سال هم تو دانشگاه بخونه میشه ۳۴ کی میخواد بازنشسته بشه؟ چه شوق ...

چرا فکر می کنی سی و چهار ساله ذوق تدریس نداره؟

اتفاقا ذوقشون بیشتره من دارم میبینم 

خودم سی و چهار سالمه 

خیلی وقت نیست وارد معلمی شدم 

اینقدر که من ذوق دارم و با عشق کار انجام میدم سنای پایین با عشق کار انجام نمیدبخصوص که سنین پایین‌تر معمولا خیلی هاتون هدف اولشون معلمی نبوده (مثلا چون پزشک نشده اومده معلم شده ) و با اکراه معلمی می کنند مدام طلبکارن خیلی هاشون

در ثانی در مورد بازنشستگی اینقدر قوانین مدام تغییر می کنه معلوم نیست در آینده چی بشه  به نظر من که با توجه به کاهش شدید جمعیت سن بازنشستگی رو خیلی کم خواهند کرد 

واقعا در آینده هیچ چیز معلوم نیست 

اتفاقا شما ها که سرتون تو درسه بهتر میتونید بخونید تا آدم30 ساله که معلوم نیست متاهل باشه یا بچه داش ...

حرف دل من

الان ذهن بچه دبیرستانیا از ما ها باهوشتر وفعالتر هست

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

تاپیک اخرم میاید لطفاااااااااااااااااااا

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱لطفاا تو تاپیکای پر از انرژی مثبت تگم کنید خوشگلااااا