2777
2789
عنوان

ب شوهرم راجع ب فیلمایی ک تو گوشیش بود گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶

بزار حالا ک موضوعش شد منم بگم

یبار تو تلگ.رام بودم اون موقع که هنوز فیلت.ر نشده بود دوستم ی کانالی اددم کرد مال ایرانسل بود بسته به هرچقد ک ادد میکردی بهت شارژ میداد از سر کنجکاوی که داشتم پستارو بالا پایین میکردم واریزی هارو ببینم یهو دیدم این کانال پره فیلم اونجوری😐😐😐یعنی کپ کردم ی لحظه

اسم کانال ایرانسلی ها و با پروفایل ایرانسل و اینا بود ولی محتوا فرق میکرد 

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)

حالا زیاد مهم نیستا اینقدر اعصابتو خرد کنی. اگه اهلش باشه بعد این قایمکی می بینه تو نفهمی. شوهر دوستم خیلی نگاه می کرد اینم همش دعوا درست می کرد اونم قایمکی می دید. یه مدته بی خیال شد دیگه اونم نمی بینه.

اگر فقط و فقط این چیزا بود شاید خودش دانلود کرده

اگر قاطیش چیزای دیگه هم بود احتمالا خودش دانلود شده

ولی به هر حال تو گوشی ما چرا خود بخود دان نمیشه؟ چون گروه و کانال اینجوری نداریم

نه مطمعن نیسم

خب پس نذار الکی حرفتون بشه سر شک داشتن. شاید راست میگه.‌ تو تلگرام عادیه منم گاهی کانالهایی که انتظار نداشتم باز کردم دیدم چیزای بد بوده توش. اگه تنظیمات باز شدن فایلها روی حالت خودکار باشه از روی هر پستی رد شی خود به خود باز می‌کنه. 

دیگه ول کن

خیلی گیر بدی میگه آره میبینم میخوای چیکار کنی؟

من به شوهرم گفتم حلالت نمیکنم اگه نگاه کنی حالا خود دانی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا