2777
2789
عنوان

ب شوهرم راجع ب فیلمایی ک تو گوشیش بود گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 47 پست
اگر فقط و فقط این چیزا بود شاید خودش دانلود کرده اگر قاطیش چیزای دیگه هم بود احتمالا خودش دانلود ...

میگه نیوگرام داشتع اون موقع کانال میومده 

من اثن حرفش رو باور ندارم 

میگ تو منو قبول نمیکنی قبول و باور نداری 

میگه نیوگرام داشتع اون موقع کانال میومده  من اثن حرفش رو باور ندارم  میگ تو منو قبول نمی ...

من سر این کانالای بیخودی که خود به خود عضوم میکرد

تلگرامم رو حذف کردم

راست میگه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ول کن خیلی گیر بدی میگه آره میبینم میخوای چیکار کنی؟ من به شوهرم گفتم حلالت نمیکنم اگه نگاه ک ...

من گفتم ازت راضی نیستم 

میگه مهم برای من باور توعه که تو منو باور و قبول نداری اعتماد نداری بهم چرا گوشیمو چک میکنی 

بهش گفتم چشمت هرچیزیو میبینه عصبی شد بلند شد رفت واقعا قاطی کرد 

خب پس نذار الکی حرفتون بشه سر شک داشتن. شاید راست میگه.‌ تو تلگرام عادیه منم گاهی کانالهایی که انتظا ...

نمیدونم فعلا ک چن روزه حالم بده ..

هی میگم مهم نیست هی نمیتونم 

اینایی که میگن مهم نیست رو اصلا درک نمیکنم واقعا تحمل این موضوع سخته مخصوصا که چند با تکرار بشه ...

منم هی میگم مهم نیس هی نمیتونم حالم بد میشه 

شایدم اونا مال خیلی وقت پیش بوده

من گفتم ازت راضی نیستم  میگه مهم برای من باور توعه که تو منو باور و قبول نداری اعتماد نداری به ...

حق داره مگه پسر بچه س و توام مادرشی چک ش میکنی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
حالا زیاد مهم نیستا اینقدر اعصابتو خرد کنی. اگه اهلش باشه بعد این قایمکی می بینه تو نفهمی. شوهر دوست ...

بهش گفتم من رو این موضوغ حساسم با گریه ام گفتم 

چون نمیتونم تحمل کنم

منم هی میگم مهم نیس هی نمیتونم حالم بد میشه  شایدم اونا مال خیلی وقت پیش بوده

حق داری

درکت میکنم

مخصوصا وقتی به این فکر کنی که همچین آدمی بشه بابای بچه ت واقعا آدم ذهنش بهم میریزه...

حق داری درکت میکنم مخصوصا وقتی به این فکر کنی که همچین آدمی بشه بابای بچه ت واقعا آدم ذهنش بهم ...

خدا لعنت کنه ادمینای این کانالارو ک ذهن ادمارو بهم میریزن

خدا لعنت کنه ادمینای این کانالارو ک ذهن ادمارو بهم میریزن

عزیزم تو زندگی هزار جور فکر پیش میاد باید یاد بگیری اون فکرایی که باعث ناراحتی تو و خانواده ت میشن و فایده ای ندارن دور بریزی. اونم وقتی که مطمئن نیستی از چیزی. این میشه قضاوت. زندگی خودتو با بقیه که گفتن شوهرمون فلانه و... مقایسه نکن چون یکی نیستن.‌ شما اصلا حتی مطمئن نیستی! الآنم حق با شوهرته که میگه بهش اعتماد نداری. اعتماد داشته باش. هروقت دلیل قاطع پیدا کردی اعتمادت سلب بشه. نه واسه چیزی که مشخص نیست. 

عزیزم تو زندگی هزار جور فکر پیش میاد باید یاد بگیری اون فکرایی که باعث ناراحتی تو و خانواده ت میشن و ...

ولی فایل ش رو پاک نمیکنه 

میگ اثن ذهنم جای اونا نیس انقد کار دارم ذهنم جای اون بی ارزشا نیس