2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 33 پست
شماچه کاری برای آنهاکردید؟حداقل کاری که مژ توانیدبکنیدحفظ ادب واحترام وحرمتشان است.

دوست عزیز لطفا اینجوری نگو چون جای استارتر نیستی

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم خدا ؟؟؟ همون خدایی که اینا رو گذاشته سر راه بخت من ؟

چی بگم حرفامون اکه ارومت نمیکنه ولی نمیتونم سکوت کنم 

فقط اینو بدون اونور خودکشی یه پشیمونی و حسرت بی پایانه که ارزو میکنی برگردی به یه ثانیه قبل از مرگت اینو بپرس از گسای که لطف خدا شاملشون شده و نمردن 

بشین ببین برای خوشبختیت چه کار میتونی بکنی باور کن هزاران نفر با شرایط بد هستن که میتونستن خودکشی کنن ولی وایسادنو زندگی کردن 

ما جونمون دست خودمون نیست که هر کاری بخوایم بکنیم 

خدا صداتو میشنوه 

عزیزم دوستم شرایط شمارو داشت و  یبار خودکشی کرد.میگفت لحظه اخر ی جن داشت میومد سراغم میخواس منو ب زور ببره جهنم.میگفت تو قتل کردی.خودتو کشتی.باید بیای

منم جیغ میزدم و کمک میخواستم تا بهوش اومدم.

نکن عزیزم..تو میتونی خیلی خوشبخت بشی.مگه شوهرت قراره با خانوادت زندگی کنه؟؟؟!!!دوستت داشته باشه ببخشید ببخشید حتی اگه معتاد باشی قبولت داره  میپرستت

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
دوست عزیز لطفا اینجوری نگو چون جای استارتر نیستی

شماهم جای بنده نیستید.ادب کم ترین کاراست درقبال والدین.

ولاتقل لهمااف...حتی به آنها(پدرومادر)اف نگویید...

یعنی حتی اجازه یک اه یااف کوچک هم خداوندنداده.

شماهم جای بنده نیستید.ادب کم ترین کاراست درقبال والدین. ولاتقل لهمااف...حتی به آنها(پدرومادر)اف نگو ...

عزیزم تو این شرایط کمی مهربون تر باشیم باهم 🌱☻

و اینکه تعصب زیاد بدون فکر روی هیچ موضوعی زیاد جالب نیست🙏🏻💚

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆