تو رو خدا یکی بیاد بگه من باید چکار کنم حالم ازش بهم میخوره بد دهنه عصبیه وحشیه دلم نمیخواد ی لحضه هم تحملش کنم ولی بخاطر بچه ام مجبورم کسیرو هم ندارم ک باهاش دردو دل کنم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه مدت مثلن یه ماه کاری به کارش نداشته باش به دلش رفتار کن میدونم ازش زده شدی ولی به خاطر بچت صبور باش تو این مدت سعی کن باهاش بحث نکنی هر چی گفت تا جایی که میشه تحمل کن در کنارش ذکر یا ودوود را زیاد بگو ایشاله که گشایشی حاصل میشه
آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
نمیتونم چون واقعا خیلی نسبت بهش سرد شدم همش ب خودکشی فک میکنم فقط بخاطر بچم تحمل میکنم
قوی باش چرا خودکشی کنی؟؟؟مثلا با خودکشی چیزی آیا حل میشه؟؟؟باخود کشی فقط بچت رو آواره میکنی،،،همه ی زندگیها مشکلی دارن،،پس باید همه خودکشی کنن به نظرت؟؟؟شما هم صبوری کن و جواب این صبوری بودنت رو حتمن میگیری
عزیزم اگه میخوای کلا هیچ زنی نزدیکش نشه و جلوی خیانتش گرفته بشه هرروز دم اذان ظهر صد و ده بار این ذکرو بگو "یا رقیب" ya raghi،،این برای خیانت آقایون هست
قربونت برم زندگیتو بساز،،بشین مرتب فکر کن ببین چه چیزایی باعث عصبانیتش میشه،،،شاید فشار مالی چیزی با ...
چیزای الکی مثلا از سر کار امد همیچی خوب سفرور پهن کردم غذا بخوریم گ این چیه پختی چرا اینقدر گوشتت له شده منم با شوخی گفتم اگ دوس نداری نخور شروع کرد ب فوش دادن این کلا اعصاب نداره
عجیبه! دوستان عزیزم واقعا فکر میکنید با ذکرگفتن و فکر نکردن به جنبههای بد یک آدم (که من نمیدونم وقتی کسی اکثر جنبههاش بده و بر اون جنبهها هم اصرار داره، چهطور میشه به اون خصوصیاتی که هرروز میبینی فکر نکنی) و تنوع داشتن و سیاست داشتن(!) میشه یک مردی که اینطور داره یک انسان رو سرکوب میکنه و آزار میده درمون کرد؟ حالا اصلا کار نداریم همسرشه و همسر چه زن باشه و چه مرد باشه تعهد داره از نظر احساسی و عاطفی و روحی و جسمی مراقب همسرش باشه؟ یعنی اینهمه دکترهای روانپزشکی و روانشناسی و علم زوجدرمانی هم بیخود و بیجهت رفتن درس خوندن؟
عجیبه! دوستان عزیزم واقعا فکر میکنید با ذکرگفتن و فکر نکردن به جنبههای بد یک آدم (که من نمیدونم و ...
حرفتو قبول دارم خواهره خوبم،ولی خب ما تلاش خودمون میکنیم از هر راهی مشکل اون خواهره مون رو حل کنیم،،مطمئن باش استارتر اگه به شوهرش بگه بیا بریم روان شناس یا روان پزشک صددرصد شوهرش امتناع میکنه و نمیاد ،،
منم اینارو یکی از دوستام که حوزه ای هست بهم یاد داده بود و برا یکی دوستام گفتم و براش خیلی نتیجه داده بود،،،شوهر استارتر فکر کنم طبعش سرد باشه باید چیزای گرم بده بخوره،،چیزایی که اعصاب رو آروم میکنه مثل دمنوش گل گاوزبان،،از هر دیدی بررسی کنه
اللهم اجعلنی محبوبا دایما عزیزا جامعا جمیلا کاملا فی صدر بعلی(اسم و فامیل شوهرت) مثلا خودت بیست سال سن داری و شوهرت25سال سن داره،،مجموع سن خودت و شوهرت میشه 45،،،سعی کن هفته ای دو سه بار بخونی،،45 مرتبه اون ذکر رو بخون،،برا خوش اخلاق شدن مهربون شدن و دست و دلبازی هستش،،ان شاالله نتیجه میگیری،،دوستان ای ذکر فقط برا زن و شوهر جواب نمیده،،برا نامحرم جواب نمیده