2777
2789
عنوان

متنفرم از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 43 پست
اون موقع من همش ۱۷ سالم بود نمیدونستم چی خوبه چی بد کاش میشد برگشت ب اون زمان

حالا ادم بگه زوده ازدواج‌نکنید تو این سن به عده میان میمن قد زن ۶۰ساله میفهمن 

عزیزم شما کاملا حق داری چیزی نمیدونستی بزرگترت باید مراقبت میبود الانم کاریه که شده باید راه حلشوپبدا کنی مشکلاتتون سر چیه ؟

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت مثلن یه ماه کاری به کارش نداشته باش به دلش رفتار کن میدونم ازش زده شدی ولی به خاطر بچت صبور باش تو این مدت سعی کن باهاش بحث نکنی هر چی گفت تا جایی که میشه تحمل کن در کنارش ذکر یا ودوود را زیاد بگو ایشاله که گشایشی حاصل میشه

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
نمیتونم چون واقعا خیلی نسبت بهش سرد شدم همش ب خودکشی فک میکنم فقط بخاطر بچم تحمل میکنم

قوی باش چرا خودکشی کنی؟؟؟مثلا با خودکشی چیزی آیا حل میشه؟؟؟باخود کشی فقط بچت رو آواره  میکنی،،،همه ی زندگیها مشکلی دارن،،پس باید همه خودکشی کنن به نظرت؟؟؟شما هم صبوری کن و جواب این صبوری بودنت رو حتمن میگیری

قربونت برم زندگیتو بساز،،بشین مرتب فکر کن ببین چه چیزایی باعث عصبانیتش میشه،،،شاید فشار مالی چیزی با ...

چیزای الکی مثلا از سر کار امد همیچی خوب سفرور پهن کردم غذا بخوریم گ این چیه پختی چرا اینقدر گوشتت له شده منم با شوخی گفتم اگ دوس نداری نخور شروع کرد ب فوش دادن این کلا اعصاب نداره

عجیبه! دوستان عزیزم واقعا فکر می‌کنید با ذکرگفتن و فکر نکردن به جنبه‌های بد یک آدم (که من نمی‌دونم وقتی کسی اکثر جنبه‌هاش بده و بر اون جنبه‌ها هم اصرار داره، چه‌طور می‌شه به اون خصوصیاتی که هرروز می‌بینی فکر نکنی) و تنوع داشتن و سیاست داشتن(!) می‌شه یک مردی که این‌طور داره یک انسان رو سرکوب می‌کنه و آزار می‌ده درمون کرد؟ حالا اصلا کار نداریم همسرشه و همسر چه زن باشه و چه مرد باشه تعهد داره از نظر احساسی و عاطفی و روحی و جسمی مراقب همسرش باشه؟ یعنی این‌همه دکترهای روانپزشکی و روانشناسی و علم زوج‌درمانی هم بی‌خود و بی‌جهت رفتن درس خوندن؟

عجیبه! دوستان عزیزم واقعا فکر می‌کنید با ذکرگفتن و فکر نکردن به جنبه‌های بد یک آدم (که من نمی‌دونم و ...

حرفتو قبول دارم خواهره خوبم،ولی خب ما تلاش خودمون میکنیم از هر راهی مشکل اون خواهره مون رو حل کنیم،،مطمئن باش استارتر اگه به شوهرش بگه بیا بریم روان شناس یا روان پزشک صددرصد شوهرش امتناع میکنه و نمیاد ،،

منم اینارو یکی از دوستام که حوزه ای هست بهم یاد داده بود و برا یکی دوستام گفتم و براش خیلی نتیجه داده بود،،،شوهر استارتر فکر کنم طبعش سرد باشه باید چیزای گرم بده بخوره،،چیزایی که اعصاب رو آروم میکنه مثل دمنوش گل گاوزبان،،از هر دیدی بررسی کنه

اللهم اجعلنی محبوبا دایما عزیزا جامعا جمیلا کاملا فی صدر بعلی(اسم و فامیل شوهرت) مثلا خودت بیست سال سن داری و شوهرت25سال سن داره،،مجموع سن خودت و شوهرت میشه 45،،،سعی کن هفته ای دو سه بار بخونی،،45 مرتبه اون ذکر رو بخون،،برا خوش اخلاق شدن مهربون شدن و دست و دلبازی هستش،،ان شاالله نتیجه میگیری،،دوستان ای ذکر فقط برا زن و شوهر جواب نمیده،،برا نامحرم جواب نمیده 

(اللهم اجعلنی........)به تعداد جمع سن خودتو شوهرت بخون بعد یه مدت هرچی بگی میگه باشه اثرش محشره پول میده محبتش زیاد میشه حرفتو گوش میده 

رو غیر شوهرم جواب نمیده 

خانوما برندارن واسه شوهر مردم بخونن