2777
2789
عنوان

متنفرم از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم حتی با بچه هم جدا میشدم، فکر کن یه عمر مگه میشه تحملش کنی؟ با یه بزرگتر صحبت کن با شوهرت حرف ...

گفتنش راحته ی بار حتی خودکشی کردم بعد از اون رفتم خونه بابام بعد یک ماه همین بزگترا ک میگی برمگردوندن خونه تا الان یکیشونم نپرسیدن چطوری زندگیت خوبه راضی من برا هیچکس مهم نیستم

نمیتونم اوایل اصل کاریش نداشتم سکوت میکردم میگفتم درست میشه ولی نشد ۵ ۶ سال گذشت تو این زمان خیلی ات ...

توجهت به عصبانیتش نباشه،،،منظورم اینه به چشم آدم عصبانی بهش نگاه نکن،،،حست رو نسبت به شوهرت عوض کن مطمئنم درست میشه،،،من قانون جذب زیاد مطالعه داشتم

نمیتونم اوایل اصل کاریش نداشتم سکوت میکردم میگفتم درست میشه ولی نشد ۵ ۶ سال گذشت تو این زمان خیلی ات ...

برین پیش مشاوراگه حل شد که هیچی اگه نه هم جدا بشین بنظرم برای بچه هم اینجوری بهتره تا که شاهد دعوا باشه توی خونه

امتیازهای مثبتم داره؟؟؟درآمد داره

اره ولی اون اوایل همش سر همین ی هزار دو هزار با من بحث میکرد بچه اولم مریض بود برا ی دارو یا پشک چمیدونم شیر خشک همش میزد تو سرم ک از کجا بیارم چرا رعایت نمیونی واقعا روزای بدی بود بعدک  بچه ام فوت کرد واقعا افسردگی گرفتم..ولی الان از نظر خرجی یکم بهتر شده

گفتنش راحته ی بار حتی خودکشی کردم بعد از اون رفتم خونه بابام بعد یک ماه همین بزگترا ک میگی برمگردوند ...

قربونت برم زندگیتو بساز،،بشین مرتب فکر کن ببین چه چیزایی باعث عصبانیتش میشه،،،شاید فشار مالی چیزی باشه

گناه داره اون بچه ،،جلوش دعوا نکنین،،اون فرزند باید داخل اون خونه محبت و احترام رو یاد بگیره

واییی گفتی خیلی دارم سعی میکنم بخاطر بچمم هر کاری لازم باشم میکنم ولی اون حتی جلو بچه ام حرف زشت میزنه این کاراش منو بیشتر عصبی میکنه

اره ولی اون اوایل همش سر همین ی هزار دو هزار با من بحث میکرد بچه اولم مریض بود برا ی دارو یا پشک چمی ...

بهش محبت کن،،طوری رفتار کن بهت علاقه مند بشه،،،یکنواخت نباش،،تنوع داشته باش هم در ظاهر هم در رفتارت

بهش محبت کن،،طوری رفتار کن بهت علاقه مند بشه،،،یکنواخت نباش،،تنوع داشته باش هم در ظاهر هم در رفتارت

نمیتونم چون واقعا خیلی نسبت بهش سرد شدم همش ب خودکشی فک میکنم فقط بخاطر بچم تحمل میکنم