الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دقيقا از هموناست راستش ميترسم بچه دار بشم ميگم اگه خدايي نكرده منحرف باشه بعدا بچم ...
خیلی ازمردا وبعضی اززنها بادیدن این چیزاوخوندن این مطلبا که ازسم بدتره قبل ازدواج به خیال خودشون درعوض سمت کسی نمیرن که گناه بشه بعضیاهم دوستاشون این راهوپیش پاشون میزارن واشنامیکنن.غافل هستن ازاینکه همینها افت زندگی مشترکشون میشه ایناهمش ازبی عقلی وناقص العقلیه عزیزم تقصیرمن وشمانیست.اگه کسی عقل داشته باشه وازش استفاده کنه ترس داره حتی سمت اینابره اینااتیش هستن.من یه چیزی روتوهمین نی نی سایت متوجه شدم باخیلی ازخانمهایی که مشکل دارن یاخیانت دیدن صحبت کردم به همین رسیدم که شوهراشون نگاه میکنن.خیلی دردناکه
تنفر چيه گلم حتما برو مشاور خوب ن هر مشاوري من شنيدم بعضي از مشاورا واقعا بي سواد و نفهمن راه ...
یکباراومد فقط جلسه اول دیگه نیومد.میدونی یکی ازمشکلات اساسی این ادم خانواده هست که بعدازدواج بامن و دیدن وابستگی ومحبت بین ما تازه متوجه شدکه خانواده نداره درواقع.این کمبودبزرگیه که جاش باهیچی پرنمیشه