2777
2789
عنوان

نفری یک صلوات مهمونم کنید بین دوراهی طلاق وموندن موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست
هركس خيانت كرده  خيانت و ادامه داده  ولي تا لو ميرن يادشون مياد ك پشيمونن  اگه لو ...

عین همین حرفهای شمارواتفاقابهش زدم دیپلم داره همین صحبتهاروما تودبیرستان بهمون اموزش دادن لازم به دانشگاه نیست حتی.ولی این دیپلمش همش بانمرات ده ردشده هیچوقت ازعقلش استفاده نمیکنه رفتارهاش هیجانیه به عواقب چیزی یاکاری فکرنمیکنه سریع عصبانی میشه وازکوره هم درمیره سالی چندبارمحل کارش روعوض نیکنه جدیدا تصمیم گرفته بعدطلاق ازکشورقاچاقی بره اونم تواین وضعیت کرونا واینا بدون هیچ پولی زبان هم که یادگیریش صفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین همین حرفهای شمارواتفاقابهش زدم دیپلم داره همین صحبتهاروما تودبیرستان بهمون اموزش دادن لازم به دا ...

عزيزم تصميم گرفته از كشور قاچاقي بره ؟!!

فكر نميكني داره چرت ميگه ك تحت تاثير قرارت بده 

ب نظر من ك صددرصد اينطوره 

ميخواد دل شما رو نرم كنه چرت ميگه اصلا ب نظرم خيلي بهش رو نده صحبت كنه 

و اگه شرايطشو داري مشاور برو يا مشاور انلاين انجام بده 

دكتو محمدرضا رجبي شكيب 

من خيلي راضي بودم 

وای چقدبربد.شرایط شما ازمنم بدتره.خدابه دلت ارامش بده

فداتشم اينم بخت منه ديگه 

ما قبلا عاشق هم بوديم ازدواج كرديم 

الان ب همه چي بد دلم نميدونم 

دوستم داشته يا نه 

الان داره يا نه 

عزيزم تصميم گرفته از كشور قاچاقي بره ؟!! فكر نميكني داره چرت ميگه ك تحت تاثير قرارت بده  ب نظ ...

اره این حتی یکسال بعدازدواج همش میگفت اگه باتوازدواج نمیکردم الان اروپابودم(یکی ازدوستای زمان سربازیش رفته) الانم میگه یکساله دوباره افتاده توسرم شرایط زندگی سخت شده فکرمیکردم تقصیرتوهست ولی نمیتونم اینطوری ادامه بدم اخرشکه چی چندسال دیگه کارکنم پیرمیشم همینه وضعم.گفتم خیلیا توهمین کشورن ارزشهای زندگیشون یه چیزای دیگه ست توبچه وزن سالم داشتی اینابه چشمت نیومده ونمیادتولیاقت نداری ونداشتی

اره این حتی یکسال بعدازدواج همش میگفت اگه باتوازدواج نمیکردم الان اروپابودم(یکی ازدوستای زمان سربازی ...

اخه كسي ك ديپلم داره اينجا شغل نداره 

تو اروپا كار داره ؟

ي مشكلي ك ايرانيا دارن اينه ك هركس ميره خارج انقدر تعريف بيخود ميكنه از دهن سرويسيش نميگه ك 

براي همين همه گول ميخورن 

شوهرتم ميدوني مشكلش چيه ك بهانه ميگيره اين حرفارو ميزنه ؟؟

از خودش راضي نيست 

صددرصد همينه ك بهت ميگم 

فداتشم اينم بخت منه ديگه  ما قبلا عاشق هم بوديم ازدواج كرديم  الان ب همه چي بد دلم نميدو ...

شوهرت پور ن نگاه نمیکنه؟یاداستانهای سک سی؟شنیدم این چیزاتوشون زیاده مثلا مثل موردشما

.منکه یه درصدقابل توجهی ازوضعیت الان رومقصر پور ن نکاه کردن شوهرم میدونم که همیشه انکارمیکرد.ادم روضعیف النفس میکنه عین خودفاضلابه

اخه كسي ك ديپلم داره اينجا شغل نداره  تو اروپا كار داره ؟ ي مشكلي ك ايرانيا دارن اينه ك هركس ...

یعنی چی ازخودش راضی نیست؟بیشترتوضیح میدی؟این الان کارش فنی هست میگه اونجامیخوان.منم بهش گفتم توچه خبرداری چه بلاهایی سرپناهنده هامیادازارهای روحی جسمی حتی جنسی یامرگ.تحقیر گول خوردن اونم توکه دهن بین تشریف داری

چرا مجرد بوده ميديده 

حاضرم برات قسم بخورم تاثیرهم.نهاست ذهن وفکرش روفاسدکرده چون اونافانتزیهای جنسی ناسالم یاعجیب غریب میسازن توذهنشون.احتمالا بعدازدواج هم یواشکی میبینه 

یعنی چی ازخودش راضی نیست؟بیشترتوضیح میدی؟این الان کارش فنی هست میگه اونجامیخوان.منم بهش گفتم توچه خب ...

اولا تا اونجايي ك من خودم براي مهاجرت تحقيق كردم اونجا دكتر مهندسش هم تايم كار بايد كار كنن مثل ايران نيست مگس بپرونن يعني بلانصبت عين خر بايد بدوان اون هشت ساعتو تايم نماز و استراحت و اينا ندارن ي رب تايم نهار دارن فقط 

بعد ديگه خودت ببين يكي ك زبان بلد نيست كارش فني بايد چقدر بدوعه تا چيزاي ك همينجا داره اونجا بعد هفت هشت سال كار بدست بياره اگه بتونه 

عزيزم شوهرت داره از خودش فرار ميكنه از جايگاهي ك داره راضي  نيست از اينكه ب ارزوهاش نرسيده

شايد اونجور ك بايد تلاش ميكرده نكرده يا خيلي چيزاي ديگه ك همخ مربوط ب عملكرد خودشه 

حاضرم برات قسم بخورم تاثیرهم.نهاست ذهن وفکرش روفاسدکرده چون اونافانتزیهای جنسی ناسالم یاعجیب غریب می ...

اره دقيقا از هموناست 

راستش ميترسم بچه دار بشم 

ميگم اگه خدايي نكرده منحرف باشه بعدا بچمو اذيت كنه من چ خاكي تو سرم كنم