2777
2789
عنوان

نفری یک صلوات مهمونم کنید بین دوراهی طلاق وموندن موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست

بهش فرصت بده،نه بخاطر خودش،بخاطر بچت،اما همینطوری مفت و مسلم نه،حداقل حق طلاق و بگیر،یا یه چیزی بنامت بکنه،بعد برگرد،اگر توبه کرد که هیچ،اگه نه حداقل میدونی یه پوآن مثبت دستت داری

چون معمولا کسی که خیانت کرد و لذت تنوع و دید سخت سر به راه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی نابودشدم بافهمیدنش...چون توقع هررفتاری داشتم ازش جزاین...میترسم دفعه بعدزرنگتربشه وببخش الان ...

خوب ابجی جون انسان اشتباه میکنه این درست ولی بعصی خطاهاواقعاازتحمل انسان خارجه درکت میکنم چقد از درون شکستی عزت نفست اومد پایین ولی توبشین باهاش حرف بزن اصلا دلیل این کارش چی بوده رفته سراغ ادم دیگه .. بعدم ب طلاق فکر نکن این واس اینده بچت خیلی اثر بدی میزاره ادما بعضی وقتا خودشونو مجبورن فدا کنن منم مادرم طلاق گرفته الان خیلی وضعیتم بَده اونم اونجا درگیره همش بحث دعوا با خانواده ش سختع خوب شرایط ی مشاوره برید

عزيزم اولين باره خيانت كرده ؟ بشين ي لحظه توي دوتا رديف خوبياش و بدياش و بنويس ببين كدوم بيشتره&nbs ...

اره میدونم حق حضانت واینا.این باهاش یه بارصحبت کردم گفت هرچی بخوای میدم غیرازحضانت.الان خونه خودمم ولی چنان جلوی اون خودموسرحال نشون میدم که بدترغمگین میشه بهترین غذاهارودرست میکنم میگم روزای اخره نمیخوام بهت بدبگذره خاطره خوبی جابمونه بابچه بازی میکنه باخنده میگم چه خانواده خوشبختی حیف که موقته همین رفتارها باعث شده بدترپشیمون بشه

شماسراغ دارین؟چون بعضیاشون واقعابلدنیستن بدترمیکنن کارو

خب عزیزم باید تو شهرتون باشه ..بپرس از اشناهاتون یکی که کاربلد باشه بنظرم اصلا به پولش اهمیت نده فقط کارش مهمه ..زوج درمانی برید همسرت هم ببر تا دکتر حرفای اونم بشنوه ..طلاق آخرین راه نیس مطمعن باش همه مشکل دارن ..من خودم مشکلات زیادی دارم ولی تحمل میکنم دلم نمیخواد اگه جداشدم بگم ای کاش اینکارو میکردم شاید خوب شد .همه راه هارو برای خوب شدن زندگیم انجام میدم تا زندگیمو بسازم 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

اره میدونم حق حضانت واینا.این باهاش یه بارصحبت کردم گفت هرچی بخوای میدم غیرازحضانت.الان خونه خودمم و ...

حتما حق طلاق و بگير اگه ميخواي زندگي كني يا چند دنگ خونه مشاوره ب من گفت با اين كارا ادب ميشه و جرات نميكنه ديگه دست از پا خطا كنه 

وگرنه الان هم خوب ش خيانت نكنه ديگه 

چهل چهليش ك برسه چهل سالش بشه فيلش ياد هندستون ميكنه 

ميختو محكم بكوب عزيزم 

بميرم براي دلت ميفهمم چي ميكشي من ك شكستم واقعا 

عزيزم اولين باره خيانت كرده ؟ بشين ي لحظه توي دوتا رديف خوبياش و بدياش و بنويس ببين كدوم بيشتره&nbs ...

بله اولین باره خودش میگه غلط کردم شیطون گولم زد چون چندساله موردهای انچنانی درخواست داشتن ازم شسطون نتونسته گولم بزنه خودمم موندم چطور به این راضی شدم ولی زیربارننیره فقط همون عکس بوده همه چی ولی من باورم نمیشه حس حماقت بهم دست میده باگول زدن خودم

حتما حق طلاق و بگير اگه ميخواي زندگي كني يا چند دنگ خونه مشاوره ب من گفت با اين كارا ادب ميشه و جرات ...

شماچطورفهمیدی؟چه مدت گذشته؟چطوری کناراومدی؟دیگه بهش شک نداری مثلا چکش کنی؟اعصابت گاهی خوردنمیشه ازبخشیدن؟

خب عزیزم باید تو شهرتون باشه ..بپرس از اشناهاتون یکی که کاربلد باشه بنظرم اصلا به پولش اهمیت نده فقط ...

درسته.اینم همش باحالت غمگینی میگه خاک توسرمن خدامنوبکشه بادست خودم زندگیم روخراب کردم

بله اولین باره خودش میگه غلط کردم شیطون گولم زد چون چندساله موردهای انچنانی درخواست داشتن ازم شسطون ...

هركس خيانت كرده 

خيانت و ادامه داده 

ولي تا لو ميرن يادشون مياد ك پشيمونن 

اگه لو نرن پشيمون نميشن 

اره گول نخور حواست باشه 

از اون طرف هم بچه داري 

ب شوهرت بگو فرق ادم با حيوون اينه ك ادم قدرت داره خودشو كنترل كنه ولي حيوون نه 

بهش بگو چ الگويي واسه پسرمون هستي 

وقتي نميتوني ساده ترين غريزه رو ك حيوونا هم دارن كنترل كني 

واي ببخشيد خيلي عصبي شدم 

اخه يكي نيست ب زن و مردايي ك خيانت ميكنن بگه ك زندگي ،خانواده خيلي مهمه چهل دقيقه س ك س و چرت و پرت گفتن با پيام اصلا ارزششو نداره ك ادم خودشو خراب كنه 

عزيزم گول نخور لطفا حتما يا خونه يا حق طلاق بدون قيد و شرط 

اين بدون قيد و شرطي توي دفتر خونه كاغذ چاپ ميشه اگر اسم حق طلاق و اووردي از همون اول بگو حق طلاق بدون قيد و شرط ولي بزار فكر كنه ميخواي طلاق بگيري وگرنه شل ميشه 

درسته.اینم همش باحالت غمگینی میگه خاک توسرمن خدامنوبکشه بادست خودم زندگیم روخراب کردم

خوبیاشو .بدیاشو داخل برگه بنویس ببین کدوم بیشتر ...انسان ممکنه خطا کنه من خودم از خیانت متنفرم ولی تو بچه داری بخاطر اونم که شده یه فرصت بهش بده اما حسابی اذیتش کن اگه خونه ای چیزی داری بگو بزنه به نامت ...ولی عزیزم همه ما ممکنه راهکار اشتباه بهت بدیم برای مثله به این مهمی باید پیش مشاور حرفه ای بری تا بهترین پیشنهاد رو بهت بده ..دکترا میگن حتی با مادرتون هم دردودل نکنید ممکنه با یه حرف اشتباه همه زندگیتون بهم بریزن ..امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

شماچطورفهمیدی؟چه مدت گذشته؟چطوری کناراومدی؟دیگه بهش شک نداری مثلا چکش کنی؟اعصابت گاهی خوردنمیشه ازبخ ...

راستش ب خواهرم پيام ميداده 

اونم ب من نگفته ك زندگيم خراب نشه 

البته نميدونم چرا هيچ وقت بلاكش نميكرده اگه ناراحت بوده 😭خلاصه ي روز ك ابجيم خونمون بوده ميره سراغ ابجيم بهش گفته ميخوام باهات حرف بزنم ابجيم گفته برو بيرون و زنگ زده ب من منم وسايلمو جمع كردم رفتم خونه بابام س هفته چندبار اومد نگاهش نكردم بعدش رفتم مشاور صحبت كرديم گفت با توجه ب شوهرم و خودم گفت اين بارو ببخش ولي حق طلاق و دو دنگ خونه ازش بگير دوتاشو باهم ب من گفت بگير 

البته مشاور گفت اگر دوتاشو داد ي مقدار مهريتو ببخش 

ك خونه هنوز ب اسمم نكرده فقط حق طلاق بدون قيد و شرط گرفتم 

رفتارش هم خيلي فرق كرده ديگه مواظب رفتارش هست ك اذيتم نكنه 

ببين من چ دل خوني دارم 

هركس خيانت كرده  خيانت و ادامه داده  ولي تا لو ميرن يادشون مياد ك پشيمونن  اگه لو ...

اره اینم بعداینکه لورفت پشیمون شد...خیلی ممنونم بدون قیدوشرط رونمیدونستم بایدقیدکنم

اره اینم بعداینکه لورفت پشیمون شد...خیلی ممنونم بدون قیدوشرط رونمیدونستم بایدقیدکنم

اره بايد قيد كني از اولش ك پيش شوهرت عنوان كردي بگو حق طلاق با فيد و شرط ك فكر كنه كلا با همه 

فكر نكنه ميتونه بدون قيد و شرطم باشه 

اگه قيد نشه ميتونه دوماه ديگه بره حق طلاق و پس بگيره