بارون نشونه رحمت خداس وقتی بارون میاد دعاها زودتر قبول میشن دعا کنید با عشقم ازدواج کنم فقط همبن
🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
واسه منم دعا کنید چهارشنبه یا سه شنبه میخوام به مامانم بگم😬
چیو
🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا تو رو ب بزرگی و جلالت هیچ ارزویی تو هیچ دلی ارزو نمونه خدایا همه ی دلهای غم زده رو شاد کن ....امین یا رب العالمین🙏🙏🙏
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
خدایا تو رو ب بزرگی و جلالت هیچ ارزویی تو هیچ دلی ارزو نمونه خدایا همه ی دلهای غم زده رو شاد ک ...
الهی آمین 🙏🏻🙏🏻
عزیزم ان شاءالله ب حق ۲دست بریده حضرت ابولفضل و قاضی الحاجات بودن خدا هر حاجتی دارید برآورده بشه.صلوات فرستادم .اگر دوس داشتید برای باردار شدن منم دعا کنید
خدایا خودت هرکی هر حاجتی داره بهش بده مخصوصا صاحب مجلس (تاپیک ) 🙂...ی حدیث خوندممیگفت دعای مومن در حق مومن زودتر براوارده میشه تا دعای فرد برای خودش .. انشالله که مشکلاتتون برطرف شه 🙏برای گمشده ماهم دعا کنید که برگرده به خونه