سلام بچه ها من هفته ی ۷سقط کردم و مادر شوهرم متاسفانه هفته ی ۵فهمیده بود باردارم ذوق داشتم و نتونسته بودم پنهانش کنم..اشتباه کردم که انقد زود به مادرشوهرم گفتم میدونم..رفته بودم واسه صدای قلبش که فهمیدم بارداریم پوکه و سقط کردم اون روز که بهم زنگ زد بهش گفتم و حالم خیلی بد بود خیلی درد داشتم ولی بعد از اون یکبار بهم زنگ نزده حالمو بپرسه و خونه ی خالم رفته بودم مادر شوهرمم اونجا بود اصلا بهم محل نداد جواب سلامم به زور داد خیلی دلم شکسته ازش😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم..نه دیگه منم مثل خودش رفتار میکنم باهاش خیلی با سیاسیت من انقذ بهش خوبی کردم بودم موقع کر ...
من شوهرم مشکل واریکوسل داره حدودا ۹ ماهه ازدواج کردم از یک ماه بعد عروسی مدام میگفت چرا باردار نمی نمیشی ...سنت داره بالا میره ... رحمت خشک میشه ... یه روز که داشتیم تلفنی صحبت میکردیم گفت چرا بچه دار نمیشین حالا مرد که چیزیش نمیشه این زنه که مشکل دار میشه منم دیگه چشامو بستم همه چی گفتم که از پسرته و...الان دو ماهه حرف بچه نمیزنه دیگه😂
من تا سه چهار ساله چیزی نگفته بودم نمیخواستمم بگم شوهرم گفته بود بهشون..من اصلا راجب هیچی باهاش حرف ...
الهههی به حق بی بی زهرا خیلی زود باردار بشی که دهنش بسته بشه
من که هیچ پیشش حرفی نمی زنم حرفا رو بر میگردونه جار میزنه باهاش قطع رابطه کردم نه زنگ نه می رم خودش گهگاهی زنگ میزنه از هر دو بار تماس یکی شو جواب میدم والا دوری و دوستی
الهههی به حق بی بی زهرا خیلی زود باردار بشی که دهنش بسته بشه من که هیچ پیشش حرفی ...
مرسی عزیزدلم ان شالله که دعای تو برام بگیره..آره منم میدونم همه جا رو پر کرده ولی چه میشه کرد شوهرم نباید چیزی میگفت من سپردم به خدا که خدا خودش کمکم کنه یه بچه بده که حرفای پشتم تموم شه..منم خیلی کم رفت آمد میکنم ماهی یکبار..ان شالله که شماام هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم💛