2777
2789
عنوان

وقتی مادر شوهرم فهمید سقط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 54 پست
بعد بگو ادم نباید با. همه رفتارش خاکی باشه تو این دوره باید سیاست داشته باشی همه وقت زایمان میان م ...

آره من اشتباه کردم زود گفتم ان شالله دفعه ی بعد تا آخرش هیچی نمیگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نباید مهم باشه ولی خب من این روزا خیلی حساس شدم رفتارش بیشتر باعث عذابم میشه..اخه من مشکل رحم دا ...

چرا تو عذاب بکشی مادر شوهرا رو باید عذاب داد از بس آب زیر کاه و با سیاست عمل میکنن  

تو بهش محل نزار 

ایشالا خیلی زود باز مادر میشی نگران نباش عزیزم 

چرا تو عذاب بکشی مادر شوهرا رو باید عذاب داد از بس آب زیر کاه و با سیاست عمل میکنن   تو بهش مح ...

مرسی عزیزم..نه دیگه منم مثل خودش رفتار میکنم باهاش خیلی با سیاسیت من انقذ بهش خوبی کردم بودم موقع کریضیش شب تا صبح اونجا بود توقع همچین رفتاری نداشتم ولی منم دیگه دلم باهاش صاف نمیشه 

نه میدونه من عاشق بچه ام خیلی ذوق داشتم..اخه من یه مشکل ناباروری داشتم خبر داشت

هیچ وقت اتو دست مادر شوهرت نده مخصوصا توی این زمینه ها سعی کن چیزی ندونه چون اگه تو روی خودت نگه این ور و اون ور زیاد میشینه میگه  و مشکلاتتو  جار میزنه 

مرسی عزیزم..نه دیگه منم مثل خودش رفتار میکنم باهاش خیلی با سیاسیت من انقذ بهش خوبی کردم بودم موقع کر ...

من شوهرم مشکل واریکوسل داره حدودا ۹ ماهه ازدواج کردم از یک ماه بعد عروسی مدام میگفت چرا باردار نمی نمیشی ...سنت داره بالا میره ... رحمت خشک میشه ... یه روز که  داشتیم تلفنی صحبت میکردیم گفت چرا بچه دار نمیشین حالا مرد که چیزیش نمیشه  این زنه که مشکل دار میشه منم دیگه چشامو بستم همه چی گفتم که از پسرته و...الان دو ماهه حرف بچه نمیزنه دیگه😂

هیچ وقت اتو دست مادر شوهرت نده مخصوصا توی این زمینه ها سعی کن چیزی ندونه چون اگه تو روی خودت نگه این ...

من تا سه چهار ساله چیزی نگفته بودم نمیخواستمم بگم شوهرم گفته بود بهشون..من اصلا راجب هیچی باهاش حرف نمیزنم 

من شوهرم مشکل واریکوسل داره حدودا ۹ ماهه ازدواج کردم از یک ماه بعد عروسی مدام میگفت چرا باردار نمی ن ...

بهترین کارو کردی وقتی زبونشونو جمع نمیکنن ما باید جمعش کنیم..به منم همش میگفت بچه بیار 

من تا سه چهار ساله چیزی نگفته بودم نمیخواستمم بگم شوهرم گفته بود بهشون..من اصلا راجب هیچی باهاش حرف ...

الهههی به حق بی بی زهرا  خیلی زود باردار بشی که دهنش بسته بشه 

من که هیچ  پیشش حرفی نمی زنم حرفا رو بر میگردونه جار میزنه باهاش قطع رابطه کردم نه زنگ نه می رم خودش گهگاهی زنگ میزنه از هر دو بار تماس یکی شو جواب میدم والا دوری و دوستی 

الهههی به حق بی بی زهرا  خیلی زود باردار بشی که دهنش بسته بشه  من که هیچ  پیشش حرفی ...

مرسی عزیزدلم ان شالله که دعای تو برام بگیره..آره منم میدونم همه جا رو پر کرده ولی چه میشه کرد شوهرم نباید چیزی میگفت من سپردم به خدا که خدا خودش کمکم کنه یه بچه بده که حرفای پشتم تموم شه..منم خیلی کم رفت آمد میکنم ماهی یکبار..ان شالله که شماام هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم💛